Gå til innhold
Illustrasjonsfoto NITO: Smilende person
< Kurs og arrangementer

Lederkonferansen 2019

I år har Lederkonferansen fokus på digital ledelse og hvordan teknologien påvirker hverdagen vår som ledere. Hva gjør vi for å omfavne det digitale, og hva unngår vi?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Vi lager en jordnær ledelseskonferanse for deg som er teknolog og ingeniør, med fokus på nettverksbygging og relevant faglig påfyll. Du skal kjenne deg igjen i foredragsholdernes hverdag og kunne lære av deres eksempler. Vi vil inspirere deg og bidra til at du blir en dyktigere leder. 

Vi jobber forløpende med programmet for konferansen! Hold deg oppdatert her på nito.no eller klikk "skal" på Facebook for å få med deg nyheter. 

Det beste med Lederkonferansen var foredragsholderne. For meg så var det en øyeåpner de lux, sitter fortsatt og bearbeider tankene. Utrolig motiverende å høre på disse lederne og å få snakke med andre deltakere.
- Deltaker Lederkonferansen 2018

På Lederkonferansen 2019 møter du blant annet:

Adis Cengic foto TU.jpgAdis Cengic - Norsk Gjenvinning

Adis deler sine ledererfaringer fra helautomatiseringen av sorteringsanlegget til Norsk Gjenvinning på Alnabru.

Adis brenner for å realisere potensialet i mennesker og prosesser på en bærekraftig måte, og leder i dag verdens mest avanserte søppelsorteringsanlegg!

NITO har i samarbeid med Lørn.Tech spilt inn podcast med Adis Cengic. Hør den under.

Lederkonferansen Morten V. Kolek.pngMorten Vigen Kolek - Dfind Finance

Morten undrer seg over hvordan vi kan minimere muligheten for feilansettelser. Han har en hypotese om at mindre fokus på person og mer fokus på kompetanse kan være utslagsgivende for hvem du rekrutterer. 

Morten er Senior Manager i Dfind og har mange års erfaring med å rekruttere til spesialiststillinger! Han forteller om rekruttering og hvordan han tror ny teknologi vil kunne påvirkede viktige momentene og å hjelpe oss med å redusere støy i rekrutteringsprosessen. 

NITO har i samarbeid med Lørn.Tech spilt inn podcast med Morten Kolek. Hør den under.

Charlotte Aschim TotalCtrl.jpg

Charlotte Aschim - TotalCtrl

Charlotte er daglig leder og en av gründerne bak selskapet TotalCtrl som jobber med å redusere matsvinn og øke profitten.

På lederkonferansen deler Charlotte sine erfaringer med mentoring, teknologi og lederskap: Hvilke fordeler og utfordringer er det med mentoring, og hvordan lede mennesker i ulike land og kulturer. 

Hege Langaas krediteres skytmeg.jpgHege Langaas - Mindboost

Hege Langaas gir oss et innblikk i mellomlederens utfordringer i et digitalt landskap! Ledere får stadig nye verktøy for å utøve daglig ledelse, men enda viktigere er det for deg som leder å bidra til at virksomheten din gjør de riktige valgene i en verden der stadig mer blir mulig, både for dere og for konkurrentene.

Hege er utdannet teknolog og har mastergrad i ledelse med fokus på tjenesteinnovasjon. Hun bruker i dag sin tverrfaglige bakgrunn med forretningsutvikling, innovasjonsledelse og innovasjonsorganisering som hovedfelt.