Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: NITO
< Kurs og arrangementer

Webinar: NITOs lederkonferanse 2020

Lurer du som leder på hva du kan gjøre for å sette miljø og bærekraft på agendaen i din virksomhet? Hva kan du som individ gjøre for å påvirke både dine medarbeidere og dine egne ledere?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

torsdag 12.11.2020

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

NITOs lederkonferanse er en jordnær lederkonferanse

Vi samler ledere i teknologivirksomheter til en jordnær lederkonferanse med faglig påfyll og nettverksbygging. Ledere med praktisk erfaring deler fra sin arbeidshverdag og gir oss relevante og gjenkjennbare eksempler.

Vi streamer konferansen: Bli med hjemmefra eller fra kontoret!

Hele konferansen vil bli streamet og du kan sitte hjemme og delta på hele konferansen. Vi legger opp til en interaktiv konferanse hvor du får gi tilbakemeldinger og stille spørsmål underveis.

Dette kurset er virtuelt - Les mer her

Du deltar som på et vanlig kurs, bare på internett fra der du er.

HVORDAN DET FUNGERER:

  1. Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
  2. Dagen før kurset får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til kurset.
  3. På kursdagen gjennomføres kurset til oppsatt tid.

Undervisningen foregår med live video fra foreleser og oppgaver underveis. Du kan selvfølgelig stille spørsmål til kursholder og diskutere med andre kursdeltakere.

På NITOs lederkonferanse møter du blant annet

Bjørn Kjærand Haugland – Adm.dir, Skift Norge Bjørn Haugland. FOTO DNV-GL.jpg

Bjørn K. Haugland er administrerende direktør i Skift Norge. Bjørn er en pådriver for at Norge skal nå bærekraftsmålene, og har nesten tretti års erfaring med bærekraftsarbeid i DNV-GL. Med sin leder- og organisasjonserfaring skal Bjørn holde et foredrag om hvordan kultur og bærekraft starter på styrenivå. 

 

Marianne Groven - Bærekraftsdirektør, Elopak Marianne Groven portrett FOTO Elopak.jpg

Marianne er bærekraftsdirektør i Elopak og har mer enn 10 års erfaring med miljø- og bærekraftsarbeid. De siste to årene har hun vært mellomleder i Elopak, og har jobbet med å forankre miljø- og bærekraft i organisasjonen. Hun deler sine erfaringer om hvordan hun jobber med å forankre bærekraft fra et mellomlederperspektiv. 

 

Siri Martiradonna – Bærekraftsdirektør, Omsorgsbygg 

Siri Martiradonna.jpgSiri Martiradonna er bærekraftsdirektør i Oslo kommunes Omsorgsbygg. I Omsorgsbygg jobber kommunen for bærekraftige byggeplasser med fokus på miljø, klima, innovasjon og universell utforming. På lederkonferansen deler Martiradonna en av Omsorgsbyggs caser bærekraft med oss. 

 

Birgit M. Liodden – CEO/Founder, The ocean opportunity lab 

Birgit Marie Liodden FOTO CF Wesenberg.jpgBirgit har vært en endringsagent for neste generasjon og for en bærekraftig utvikling innen shipping og marint næringsliv. Hun var tidligere direktør i Nor-shipping og har i dag startet opp og driver The ocean opportunity lab (TOOL). På konferansen deler Birgit sin erfaring med å bygge opp og lede en organisasjon med sterkt fokus på bærekraft, miljø, innovasjon og utvikling. 

 

Martin Evensen – CEO & Founder, New MovementsMartin Evensen Portrett Foto.jpg

Martin Evensen er daglig leder og gründer av New Movements. Bakgrunnen hans er innen anotomi, fysologi, produktutvikling og merkevarebygging, og han har tidligere jobbet for start-ups i San Francisco, og norske selskaper som Meltwater, No Isolation og Brandstad. I 2019 ble han kåret til en av D2s 30 ledestjerner under 30 år.   

 

Sabina Du Rietz – Senior Lecturer, Örebro Universitet  Sabina du rietz portrett fotograf Sarah.jpg

Sabina Du Rietz er Senior Lecturer på Örebri Universitet. Hun underviser og forsker ved Center for Empirical Research on Organizational Control og Center for Sustainable Business, og er spesielt opptatt av sirkulærøkonomi og bærekraft i et forretningsperspektiv. På lederkonferansen skal Sabina holde et foredrag om Sirkulærøkonomi og hvordan det henger sammen med bærekraft og ledelse. 

 

Stine Lise Hattestad Bratsberg –  Founder & Owner, Pure consulting

Stine Lise Hattestad Bratsberg FOTO KPMG.jpgStine Lise er grunder og konsulent i Pure consulting. Hun har de siste åtte årene spisset kompetansen sin innen samfunnsansvar og bærekfraft, og driver nå Pure C med 7 ansatte. Selskapet jobber med bærekfragsmålene som referanseramme og hjelper næringslivet, det offentlige og frivillige organisasjoner med bærekraftsarbeid.  

Silje Skyttern høyrestilt Foto Mathilde Ruud.jpgSilje Skyttern - Leder, NITO Studentene

Silje er leder av NITO Studentene og sivilingeniør innen energi og miljø. Hun leder i dag NITO Studentenes tillitsvalgte og sitter i NITOs bærekraftsutvalg. På lederkonferansen deler Silje et perspektiv om neste generasjon arbeidstakeres forventninger til ledelse.

 

Trond Markussen – President, NITOTrond Markussen. FOTO NITO.jpg

Trond Markussen er president i NITO og har flere års erfaring både som leder i eget selskap og som leder av NITO. Trond er opptatt av god ledelse og har i sin posisjon iverksatt et arbeid også i NITO som handler om organisasjonens bærekraft og hvordan NITO skal jobbe med FNs bærekraftmål. Trond Markussen åpner konferansen.  

 

Følg nyheter om konferansen her, på LinkedIn og på Facebooksiden NITO Lederforum!

Praktisk info NITOs lederkonferanse 2020 

08:30 - Registrering
09:00 - Konferansen starter
12:00 - Lunsj
14:30 - Avslutning

Prisinformasjon - Konferansen streames!

NITO-medlem kr 2050 inkl. mva.
Andre kr 3550 inkl.mva

Gratis restplasser for studentmedlemmer

Kurs i ledelse og prosjektledelse