Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: NITO
< Kurs og arrangementer

NITOs lederkonferanse 2020

Lurer du som leder på hva du kan gjøre for å sette miljø og bærekraft på agendaen i din virksomhet? Hva kan du som individ gjøre for å påvirke både dine medarbeidere og dine egne ledere?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

torsdag 12.11.2020

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

NITOs lederkonferanse er en jordnær lederkonferanse

Vi samler ledere i teknologivirksomheter til en jordnær lederkonferanse med faglig påfyll og nettverksbygging. Ledere med praktisk erfaring deler fra sin arbeidshverdag og gi oss relevante og gjenkjennbare eksempler.

Vi streamer konferansen: Bli med digitalt eller delta fysisk

Hele konferansen vil bli streamet, og du kan velge å delta fysisk sammen med oss på Nationaltheatret konferansesenter, eller digitalt. Vil du følge oss digtalt, kan sitte hjemme eller melde deg på et lokalt NITO- arrangement. Sjekk om din lokalavdeling setter opp streamen for flere deltakere.

På NITOs lederkonferanse møter du blant annet

Bjørn Kjærand Haugland – Adm.dir, Skift Norge Bjørn Haugland. FOTO DNV-GL.jpg

Bjørn K. Haugland er administrerende direktør i Skift Norge. Bjørn er en pådriver for at Norge skal nå bærekraftsmålene, og har nesten tretti års erfaring med bærekraftsarbeid i DNV-GL. Med sin leder- og organisasjonserfaring skal Bjørn holde et foredrag om hvordan kultur og bærekraft starter på styrenivå. 

 

Marianne Groven - Bærekraftsdirektør, Elopak Marianne Groven portrett FOTO Elopak.jpg

Marianne er bærekraftsdirektør i Elopak og har mer enn 10 års erfaring med miljø- og bærekraftsarbeid. De siste to årene har hun vært mellomleder i Elopak, og har jobbet med å forankre miljø- og bærekraft i organisasjonen. Hun deler sine erfaringer om hvordan hun jobber med å forankre bærekraft fra et mellomlederperspektiv. 

 

Martin Evensen – CEO & Founder, New MovementsMartin Evensen Portrett Foto.jpg

Martin Evensen er daglig leder og gründer av New Movements. Bakgrunnen hans er innen anotomi, fysologi, produktutvikling og merkevarebygging, og han har tidligere jobbet for start-ups i San Francisco, og norske selskaper som Meltwater, No Isolation og Brandstad. I 2019 ble han kåret til en av D2s 30 ledestjerner under 30 år.   

 

Sabina Du Rietz – Senior Lecturer, Örebro Universitet  Sabina du rietz portrett fotograf Sarah.jpg

Sabina Du Rietz er Senior Lecturer på Örebri Universitet. Hun underviser og forsker ved Center for Empirical Research on Organizational Control og Center for Sustainable Business, og er spesielt opptatt av sirkulærøkonomi og bærekraft i et forretningsperspektiv. På lederkonferansen skal Sabina holde et foredrag om Sirkulærøkonomi og hvordan det henger sammen med bærekraft og ledelse. 

 

Stine Lise Hattestad Bratsberg –  Founder & Owner, Pure consulting

Stine Lise Hattestad Bratsberg FOTO KPMG.jpgStine Lise er grunder og konsulent i Pure consulting. Hun har de siste åtte årene spisset kompetansen sin innen samfunnsansvar og bærekfraft, og driver nå Pure C med 7 ansatte. Selskapet jobber med bærekfragsmålene som referanseramme og hjelper næringslivet, det offentlige og frivillige organisasjoner med bærekraftsarbeid.  

 

Trond Markussen – President, NITOTrond Markussen. FOTO NITO.jpg

Trond Markussen er president i NITO og har flere års erfaring både som leder i eget selskap og som leder av NITO. Trond er opptatt av god ledelse og har i sin posisjon iverksatt et arbeid også i NITO som handler om organisasjonens bærekraft og hvordan NITO skal jobbe med FNs bærekraftmål. Trond Markussen åpner konferansen.  

 

 

Følg nyheter om konferansen her, på LinkedIn og på Facebooksiden NITO Lederforum!

Praktisk info NITOs lederkonferanse 2020 

08:30 - Registrering
09:00 - Konferansen starter
12:00 - Lunsj
14:30 - Avslutning

Prisinformasjon

Delta fysisk på Nationaltheateret konferansesenter (Earlybird til 1.7.20)

NITO-medlem kr 2950 inkl. mva. (kr 2250 inkl. mva.)
Andre kr 4450 inkl. mva (kr 4050 inkl. mva.)

Delta på stream hjemmefra eller lokalt (Ikke earlybird)

NITO-medlem kr 2050 inkl. mva.
Andre kr 3550 inkl.mva

Gratis restplasser for studentmedlemmer

Ta gjerne direkte kontakt med prosjektleder dersom du har forslag til foredragsholdere eller ønsker å bidra til konferansen.

Lederkonferanse2020-1375x313.jpg

Kurs i ledelse og prosjektledelse