Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

MeetEnergy – hvordan lede møter

Lær hvordan lede møter på en måte som gir deltakerne mer energi på vei ut enn de hadde på vei inn. Dette er nyttig læring for alle, uavhengig av hva slags stilling du har.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

NITO Lederforum i Vestfold arrangerer tre samlinger for deg som er leder, er interessert i ledelse eller har lyst til å utvikle deg.

Tema for samlingene er uavhenging av hverandre, så du trenger ikke å være med på alle tre kvelder for å full utnyttelse av kursrekken.

Samling 3: MeetEnergy

Som deltaker får du et enkelt rammeverk som hjelper deg å lede møter mer effektivt og skape et godt klima. Lær hvordan bidra til bred involvering og gode beslutningsprosesser. Verktøyet benyttes også i ulike kreative prosesser og til å gjennomgå rapporter eller analyser. Du blir tryggere i møtelederrollen.

MeetEnergy er et av åtte verktøyet som inngår i Sertifiseringsprogrammet i Kunnskapsledelse. Vi ser på pedagogiske tips, grep og veiledning for ulik grad av involvering avhengig av møtes formål. Det blir også trening på verktøyet.

Bastian Lie-Nielsen.jpgKursholder: Bastian Lie-Nielsen

Bastian engasjerer deltakerne og er opptatt av at du skal få et reelt utbytte som du selv kan bruke.

Han har vært management konsulent for kunnskapsbedrifter i KMC AS siden 2001, og har tverrfaglig kompetanse som høgskolelektor i 10 fag på flere høgskoler siden 1990.

Bastian bruker gode eksempler fra egen og kunders erfaringer. Han involverer deg slik at du øver, trener og lærer med en gang.

Program:

16.30 Enkel servering

17.00 Kursstart

Linn Siren Trømborg

Seniorrådgiver

NITO Lederforum Vestfold

Et nettverk for både etablerte teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling. Lederforum NITO Vestfold inviterer i tillegg ordinære medlemmer til sine arrangementer og samarbeider også med naboavdelingen Telemark, slik at nettverket blir større.

Bli medlem i NITO Lederforum 

  • Gratis temamøter
  • Bli faglig oppdatert på våre lederkurs
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff