Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Mennesket i lederrollen betyr mer enn før

Stadig flere ledere møter medarbeidere med høyere faglig kompetanse enn de selv har, og utfordres på nye måter i lederrollen. Respekten må springe ut fra noe annet enn at lederen er den som vet best.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Women-at-work-NT-02204.JPG

Flere og flere ser på jobben som noe mer enn en måte å tjene penger på. Ønsket om å gjøre noe som er bra i en større sammenheng gjør oss mer opptatt av organisasjonens verdier og plass i samfunnet. 

Lederen skal formidle retning, og skape forhold som fremmer tillit, samarbeid og nysgjerrighet. Det gir troverdighet og tillit at lederen har tydelige verdier og et ståsted som medarbeiderne kan identifisere seg med. Lederen må kunne skape mening i arbeidet.

DSC5719-290x200.jpg

NITO Lederforum Nord arrangerer dette foredraget hvor vi møter Audun Ingvartsen, Forbundsleder i Lederne som forteller oss om ulike sider av lederrollen.

Arrangementet avholdes i forkant av Nordnorsk ingeniørkonferanse, og er åpent for alle medlemmer i NITO og Lederne. Vær oppmerksom på at reiseutgifter ikke dekkes for deltakelse på dette foredraget.

Aktuelle saker om IKT og ledelse

Ta et nettkurs i ferien

Sommeren er deilig. Dagene føles uendelig lange, hvorfor ikke ta et nettkurs mens du likevel ligg...


Alle aktuelle saker fra NITO