Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Prosjektskole

Et unikt opplæringsprogram i prosjektledelse som gir deg den faglige kompetansen du trenger og gjør deg i stand til å lede prosjekter på en profesjonell og sikker måte.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

Huk av hvis du er RIF-medlem.

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 
* Påkrevd felt

NITO Prosjektskole er en kurspakke bestående av fem nettkurs som bygger på de anerkjente prosjektledelsesstandardene PRINCE2 (UK), PMBOK (PMI- USA) og ISO 21500. Målet er å dele beste praksis innen prosjektledelse og lære deg det du trenger å vite om prosjekter, fra start til slutt, for at de skal lykkes.

For deg som ønsker å lykkes i prosjekter

Dette er opplæringsprogrammet for deg som har behov for solid kompetanse i prosjektledelse og ønsker oppskriften på vellykkede prosjekter.Du lærer hvordan du definerer prosjektmål og gevinster, organiserer prosjekter i moderne organisasjoner, lager en prosjektplan, følger opp prosjekter i gjennomføringsfasen, overfører leveransene og avslutter prosjekter. 

Ta en titt på Prosjektskolen

Et praktisk rettet opplæringsprogram i prosjektledelse

NITO Prosjektskole er et omfattende opplæringsprogram bestående av fem kurs, som sammen gir deg svært god kompetanse innen prosjektledelse:

  • Innføring i prosjektledelse
  • Prosjektplanlegging
  • Prosjektgjennomføring
  • Prosjektorganisering
  • Prosjektmodeller

Det er spørsmål og refleksjonsoppgaver i leksjonene, slik at du får knyttet det du lærer opp mot din egen praksis underveis i kurset. Når du har vært gjennom alle kursmoduler har du fått et solid grunnlag for å lykkes som prosjekteier, prosjektleder eller prosjektdeltaker og kan bidra positivt inn i ethvert prosjekt. 

Tilgang på nedlastbare maler

Du får tilgang til en rekke maler du kan laste ned og benytte som verktøy i dine egne prosjekter:

  • Prosjektledelsesguiden er en oversikt over prosjektledelsesfaget
  • Prosjektmodellen med faser, beslutningspunkter og aktiviteter 
  • Sjekklister for viktige beslutningspunkter
  • Maler og eksempler på sentrale dokumenter som business-case, prosjektmandat, prosjektplan og så videre
  • Evalueringsmal som gir eksempler på hvordan du kan evaluere prosjekter og prosjektfabrikken

Du kan med fordel tilpasse disse til din virksomhet ved å for eksempel bytte ut logo. 

Utviklingen av Prosjektskolen

Prosjektskolen er utviklet basert på lang erfaring med prosjektledelse og prosjektarbeid i alle typer virksomheter, og er en praktisk utgave av de mest anerkjente prosjektledelsesstandarder i verden, PRINCE2 (UK), PMBOK (PMI- USA) og ISO 21500.

Otto Husby, daglig leder i CIMPLE

Otto Husby fra CIMPLE har ledet teamet som har utviklet NITO Prosjektskole. Husby har 25 års erfaring med rådgivning og opplæring i små og store virksomheter, private og offentlige, i Norge og internasjonalt. Han har utviklet prosjektskoler for NTNU, BI, Skema Business School og Metier siden 1998, og hjelper store organisasjoner med innføring av “god praksis” i prosjekteierstyring og prosjektledelse.

Bedriftsinternt kurs

Er dere en gruppe og ønsker dette kurset som et bedriftsinternt kursprogram? NITO samarbeider med svært dyktige og erfarne fagpersoner, forelesere og pedagoger som har lang erfaring med bedriftsinterne kursprogram. Send gjerne en mail til for et godt tilbud.

Gjennomføringstid og praktisk informasjon

Estimert gjennomføringstid er ca. 10-15 timer. Du får tilgang innen to virkedager, har full tilgang til kurset i tolv måneder og kan ta kurset i ditt tempo. Opplæringsprogrammet består av videoer, oppgaver og spørsmål som hjelper deg med å lykkes med prosjekter i din virksomhet.

Mer om kursets oppbygning

Prosjektskolen er nå lansert i en 2023-utgave. Nettkurset er moderne både i innhold og i læringsform, og baseres på verdiene mangfold, likeverd, inkludering og profesjonalitet. Prosjektskolen benytter de såkalte mikrolæringsprinsipper som grunnlag for korte og kompakte e-læringskurs og -leksjoner. Noe av det unike med Prosjektskolen er at 95% av læringen skjer i form av video, lyd og oppgaver, og video er læringsfilmer og ikke film av en foreleser.

Hos CIMPLEs konkurrenter er innholdet stort sett tekstbasert, eller «bok» på nett». Dette er ikke i henhold til dagens krav fra kursdeltakere. Man lærer beste med CIMPLE sine «se, hør og gjør» prinsipper.

Hos NITO får du kursbevis 

Når du har fullført kurset får du tilsendt kursbevis som beskriver hva du har lært i kurset. Kursbeviset kan deles på LinkedIn hvis ønskelig. 

Frida Basma

Frida Basma

Rådgiver

Avbestillingsregler for nettkurs

Kostnadsfri avbestilling er mulig fram til tilgang er sendt til deltaker. Etter at tilgang er sendt må deltaker betale full avgift ved avbestilling. 

Nettkurs

Nettkurs, Norge, 30. september 2023