Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITOs lederkonferanse 2022

Bli en effektiv leder med gode verktøy for samhandling. NITOs lederkonferanse er en arena for læring, lederutvikling og nettverksbygging.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 
* Påkrevd felt

Døgnet får ikke flere timer, men vi kan bruke de timene vi har mer effektivt. Derfor inviterer NITO til en konferanse som fokuserer på trygghet i lederrollen og god kommunikasjon med medarbeidere.

Trygge ledere og mellomledere som kommuniserer bra, sparer tid og presterer bedre. Vi ønsker at du skal utvikle deg som leder på en måte som skaper utvikling og effektivitet i ditt miljø.

Du får anledning til å møte andre ledere i samme situasjon som deg, og lære av deres erfaringer som du kan ta med deg videre til din arbeidsplass.

Dagen avsluttes med paneldebatt hvor Reidar Hillesund og Tone Ringstad samler trådene i en samtale med NITOs egen president Trond Markussen.

Program

1000 - 1040 Verdien av grundige forberedelser, Bobby Madley

1040 - 1100 Fremtidens ledere, Trond Markussen

1100 - 1115 PAUSE

1115 - 1200 Verdien av god tilbakemeldingskultur, Anne Lise Heide

1200 - 1300 LUNSJ

1300 - 1345 Rollen som mellomleder, Reidar Hillesund

1354 - 1400 PAUSE

1400 - 1430 Ulike barn leker bra, Reidar Hillesund

1430 - 1515 Motivert av verdi, Tone Ringstad

1515 - 1525 PAUSE

1525 - 1600 Trygg og motiverende ledelse, Hillesund, Ringstad og Markussen

Forskningen peker på at ledere er nødt til å kunne se hele medarbeideren og hvordan de opplever og takler kriser, samt være gode på kommunikasjon, utvise takknemlighet og være adaptive i en verden i endring (HR Norges HR-undersøkelse 2021)

På NITOs lederkonferanse treffer du:

Bobby Madley.jpgBobby Madley, fotballdommer

Bobby forteller levende om hvordan det er å entre et fotballstadion med 50 000 tilskuere, og om en presse som kun er opptatt av de feilene han gjør. Da er det viktig å være godt forberedt. Det er nettopp det han skal dele med oss.

Reidar Hillesund 1.jpegReidar Hillesund, Crafting House

Heterogene team har flere strenger å spille på. Men for å utnytte denne kraften, kreves forståelse for at forskjellige situasjoner oppleves ulikt. For å behandle alle likeverdig, må alle behandles ulikt. For Hillesund handler dette om rolletrygghet og god kommunikasjon. 

Anne Lise Heide.jpgAnne Lise Heide, Habberstad

Heide har lang erfaring med lederutvikling, og hun gir av sin beste kunnskap om læringskultur og tilbakemeldinger. Dette handler om hvordan du kan gjøre andre gode gjennom tilbakemeldinger som er utviklende både individuelt og kollektivt. 

Tone Ringstad.jpgTone Ringstad, Culture Intelligence

Verdier er sterke drivere til vekst. Ringstad har en løsning for å kartlegge verdier, fordi verdier er det organisasjonen mener er verdifullt. Når man kjenner verdiene, kan man skape engasjement og motivere til endring.

Trond_Markussen.jpgTrond Markussen, NITO

Trond Markussen er president i NITO og har flere års erfaring både som leder i eget selskap og som leder av NITO. Trond er opptatt av god ledelse og hvordan ledere kan gå foran for å skape positiv endring. 

 

Kurs i ledelse og prosjektledelse