Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Powerpoint for avanserte brukere

Vil du ta dine presentasjoner steget videre med PowerPoint? Visuelle hjelpemidler kan være fullstendig ødeleggende eller et kraftfult virkemiddel når du skal presentere. Lær å bruke powerpoint på en forsterkende måte!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Effektiv formidling med PowerPoint for avanserte

Det vi gjorde i går er ikke nødvendigvis godt nok i dag, og de menneskene som lot seg begeistre sist, vil kreve noe nytt neste gang. Det er viktig å ikke stivne i eksisterende mønstre og tro at det vil utgjøre en forskjell også i uoverskuelig fremtid.

På dette viderekomne kurset lærer du å bruke visuelle hjelpemidler på en måte som underbygger budskapet ditt og gir deg erfaringer som gjør at du vokser enda litt til og blir bedre! På dette kurset må du fra før av kunne bruke powerpoint på et grunnleggende nivå.

Med PowerPoint i sentrum lærer du å

  • Legge inn proffe animasjoner og effekter
  • Bruke grafer og tabeller for å vekke oppsikt og tydeliggjøre
  • Bygge dine egne maler og tema
  • Være en overbevisende of profesjonell formidler

På kurset jobber du med presentasjoner på din egen PC, og du blir kjent med Microsoft PowerPoint og mulighetene som ligger i programvaren. 

Inkludert i kurset er nettkurset MS Office 2016

Når du melder deg på dette kurset får du seks måneders tilgang til nettkurspakken MS Office 2016 til en verdi av 2.290,- kroner. Pakken inneholder blant annet kurs i Word, Outlook, Excel, Powerpoint og Onenote. 

Praktisk informasjon

08:30 - Registrering 
09:00 - Kursstart
12:00 - Lunsj
16:30 - Avslutning

Kursprisen inkluderer lunsj og kaffe/te/vann alle kursdager. 

kjellmortenbrendoy.jpgKursholder: Kjell Morten Brendøy

Kjell Morten Brendøy har 10 års erfaring fra lederstillinger i inn- og utland. Brendøy lever etter å være et friskt pust i en ellers tradisjonspreget bransje, og bruker kreativitet og engasjement til å bygge praktiske og lærerike kurs. Per Morten har holdt kurs i en årrekke, og har lang erfaring med bruk av bl.a. Office-pakken inkludert PowerPoint. 

Ta NITO-sertifikat i formidling

Vil du ta dine presentasjoner til et nytt nivå, er NITO-sertifikat i formidling riktig for deg. På kursene trener du, får individuelle tilbakemeldinger og lærer verktøy som gjør deg til en profesjonell presentatør. 

Pakken inneholder følgende kurs

Meld deg på NITO-sertifikat i formidling, få kr 5000 i rabatt. Din pris for alle kursene: kr 20.783.