Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

PRINCE2® Foundation

PRINCE2 Foundation er det grunnleggende sertifiseringsnivået i den anerkjente PRINCE2-metodikken.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

Huk av hvis du er RIF-medlem.

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 
* Påkrevd felt

NITOs nettkurs i PRINCE2 Foundation gir deg kunnskapen du trenger for å bli PRINCE2 Foundation sertifisert. Som sertifisert i PRINCE2 Foundation kjenner du godt til hva PRINCE2 rammeverket består av og hvordan et PRINCE2-prosjekt gjennomføres. Foundation gjør deg i stand til å jobbe prosjektbasert i et team i henhold til PRINCE2.

Kursinnhold

I PRINCE2 Foundation lærer du om grunnleggende definisjoner, begreper og innhold:

  • De syv prinsippene PRINCE2 er basert på som kan tilpasses til ethvert prosjekt
  • De syv temaene PRINCE 2 bygger på som beskriver de sidene ved prosjektledelse som må håndteres kontinuerlig gjennom prosjektets livssyklus
  • De syv prosesser som PRINCE2-tilnærmingen til prosjektledelse består av. Disse prosessene gir deg et sett med aktiviteter som kreves for å styre, lede og levere et prosjekt på en vellykket måte.
Læringsutbytte

Etter å ha gjennomført PRINCE2 Foundation har du:

  • Grunnleggende kunnskap om PRINCE2, en anerkjent og internasjonal prosjektledelsesmetode som også vil styrke din CV
  • Økt prosjektforståelse og forståelse for hvordan du kan oppnå bedre prosjektresultater ved å ta i bruk PRINCE2-metodikken
  • Formalisert kompetanse som gir deg muligheten til å bygge på med en PRINCE2 Practitioner seritifisering
Forskjell på PRINCE 2 Foundation og Practitioner

PRINCE2 Foundation er det grunnleggende sertifiseringsnivået i PRINCE2. Du må være PRINCE2 Foundation sertifisert for å kunne ta en sertifisering i PRINCE2 Practitioner.

PRINCE2 Practitioner er det videregående nivået. Pensum som nettkurset bygger på er det samme som i PRINE2 Foundation, men i PRINCE2 Practitioner forventes det at du lærer hvordan du skal bruke kunnskapen du har tilegnet deg i PRINCE2 Foundation til å faktisk styre et PRINCE2-prosjekt. Som Practitioner vil du også være i stand til å tilpasse metoden til ulike typer prosjekter. 

Skal du ta begge sertifiseringene er det rimeligst å kjøpe vår pakke PRINCE2 Foundation + Practitioner.

Praktisk informasjon og eksamen

Du har tilgang til nettkurset i 12 måneder. Du velger selv når du vil ta nettkurset og hvor lenge du vil studere om gangen. Den estimerte gjennomføringstiden er ca. 20 timer. Etter å ha gjennomført nettkurset får du et kursbevis fra NITO.

Både nettkurset og testeksamene kan repeteres så mange ganger du måtte ønske, helt til du er klar for eksamen. Har du faglige spørsmål underveis i kurset kan du diskutere disse med en av våre PRINCE2-trenere. Du melder deg selv opp til eksamen ved å sende en mail til . Eksamen gjennomføres online hos PeopleCert. Eksamensavgift er inkludert i kursprisen. 

Bedriftsinternt kurs

Er dere en gruppe og ønsker dette kurset som et bedriftsinternt kursprogram? NITO samarbeider med svært dyktige og erfarne fagpersoner, forelesere og pedagoger som har lang erfaring med bedriftsinterne kursprogram. Send gjerne en mail til for et godt tilbud.

PRINCE2® kurset tilbys av Cimple Technology AS ATO/Affiliate av AXELOS Limited.

PRINCE2®-kurset på denne siden tilbys av Cimple Technology AS ATO/Affiliate av AXELOS Limited. PRINCE2® er et registrert varemerke som tilhører AXELOS Limited, brukt med tillatelse fra AXELOS Limited. Med enerett.

 

Frida Basma

Frida Basma

Rådgiver

Avbestillingsregler for nettkurs

Kostnadsfri avbestilling er mulig fram til tilgang er sendt til deltaker. Etter at tilgang er sendt må deltaker betale full avgift ved avbestilling. 

Nettkurs