Gå til innhold
Prosjekter og metodikk – få mer innsikt agile prosjektmetoder og annet ting du trenger å vite om prosjektledelse Når du skal ut i arbeidslivet vil du garantert være involvert i prosjektarbeid. Trenger du litt mer innsikt i prosjektformen generelt og aktuelle prosjektmetoder spesielt for å være bedre rustet til å jobbe i prosjekt? Da inviterer vi deg til et kurs hvor dette er tema. Prosjektledelse og arbeid i prosjekter er det mest anvendte formatet for å utvikle nye produkter og prosesser. Bygg- og anleggsprosjekter, IT-prosjekter og en rekke andre tar i bruk prosjektformatet. Er du usikker på om du har oppdatert kunnskap om prosjekt og prosjektmetodikk? Her er muligheten til å få en oppdatering. Lær mer om: •	Hvorfor prosjekter anvendes i så stor utstrekning •	Viktige kjennetegn, muligheter og utfordringer i prosjekter •	Prosjektmetodikker og gjennomføringsmåter som agile prosjekter, Scrum, Lean, Design Thinking og mer tradisjonelle innretninger som PRINCE2 og andre •	Hvorfor prosjekter ofte er morsommere å jobbe i, enn mer tradisjonelle arbeidsoppgaver, men også hvilke potensielle utfordringer og dilemmaer som er forbundet med det. •	Temaer som hva digitalisering og bærekraft betyr for prosjekter og omvendt blir også tatt opp.  Med et slik faglig og praktisk oppdatering vil du stille sterkere både når du skal starte å jobbe i et prosjekt, for det skal du, og kanskje allerede når du er i ferd med å bli rekruttert og skal forklare hva det vil si å jobbe i et prosjekt innebærer og hva Scrum eller annet er for noe.  Om foredragsholder Torgeir Skyttermoen er førstelektor i prosjektledelse tilknyttet OsloMet. Han har over 20 års erfaring med undervisning, kursing og praksis knyttet til prosjektledelse. Han er brennende opptatt av å formilde fagstoff på en engasjerende måte og har gitt ut flere fagbøker i prosjektledelse både nasjonalt og internasjonalt.
< Kurs og arrangementer

Prosjektmetodikk

Trenger du innsikt i aktuelle prosjektmetoder for å være bedre rustet til å jobbe i prosjekt? Da inviterer vi deg til et kurs hvor dette er tema.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

 
* Påkrevd felt

Prosjektledelse og arbeid i prosjekter er det mest anvendte formatet for å utvikle nye produkter og prosesser. Bygg- og anleggsprosjekter, IT-prosjekter og en rekke andre tar i bruk prosjektformatet.

Er du usikker på om du har oppdatert kunnskap om prosjekt og prosjektmetodikk? Her er muligheten til å få en oppdatering.

Lær mer om:

 • Hvorfor prosjekter anvendes i så stor utstrekning
 • Viktige kjennetegn, muligheter og utfordringer i prosjekter
 • Prosjektmetodikker og gjennomføringsmåter som agile prosjekter, Scrum, Lean, Design Thinking og mer tradisjonelle innretninger som PRINCE2 og andre
 • Hvorfor prosjekter ofte er morsommere å jobbe i, enn mer tradisjonelle arbeidsoppgaver, men også hvilke potensielle utfordringer og dilemmaer som er forbundet med det.
 • Temaer som hva digitalisering og bærekraft betyr for prosjekter og omvendt blir også tatt opp.

Med et slik faglig og praktisk oppdatering vil du stille sterkere både når du skal starte å jobbe i et prosjekt, for det skal du, og kanskje allerede når du er i ferd med å bli rekruttert og skal forklare hva det vil si å jobbe i et prosjekt innebærer og hva Scrum eller annet er for noe.

Kursholder:

Torgeir Skyttermoen er førstelektor i prosjektledelse tilknyttet OsloMet. Han har over 20 års erfaring med undervisning, kursing og praksis knyttet til prosjektledelse, ledelse og organisasjonsendringer. 

Torgeir er brennende opptatt av å formilde fagstoff på en engasjerende måte og har gitt ut flere fagbøker i prosjektledelse både nasjonalt og internasjonalt.  

Skyttermoen er også faglig leder ved School of Management ved OsloMet og har en bistilling i prosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet. 

 

Fem ekstra gode grunner til å være medlem av NITO studentene

 1. Tryg legehjelp. Få hjelp av sykepleiere og leger ved behov, 24 timer i døgnet.
 2. Gratis NITO Studentforsikring.
 3. CV- og søknadshjelp og gjennomgang av arbeidsavtale
 4. Bygg nettverk: Faglige og sosiale arrangementer på ditt studiested. Alt fra krasjkurs i matte og råd om studentøkonomi til klatrekurs og fester.
 5. Gratis kompendier og fagmagasiner: Teknisk Ukeblad og fagtidsskriftet Bioingeniøren. 

Du har også tilgang til alle de andre medlemsfordelene for NITO-medlemmer

Andre relevante kurs

Nettkurs, Norge, 29. september 2022

Nettkurs, Norge, 29. september 2022

Nettkurs, Norge, 29. september 2022

Clarion Hotel The Hub, Oslo, 1. november 2022