Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Prosjektstyring – rammer og gjennomføring

Du lærer å skape resultater gjennom andre ved god ledelsesadferd, tradisjonell metodebruk og forståelse av rammebetingelser. Vet du hva som kreves for å gjennomføre god prosjektstyring?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Det er viktig for deg som prosjektleder å forstå hvilke rammer som gjelder for gjennomføringen. Hva forventer kunden og hvorfor. Hvilke krav, standarder og retningslinjer må du kjenne til?  Du lærer hvordan du skal forholde deg til ulike interessenter og personer i prosjektet.   

Vil du lykkes som prosjektleder er du avhengig av å vite hvilke metoder som benyttes til hva i prosjekter. Vi gjennomgår ulik metodeanvendelse. 

Prosjektstyring – rammer og ledelsesadferd kan kombineres med Ledelse i prosjekter. Deltakelse på begge kursene dekker det teoretiske fundamentet for IPMA sertifisering

Kurset Prosjektstyring passer spesielt for deg: 

  • som jobber i prosjekter, men gjerne vil ha en helhetlig forståelse av prosjektgjennomføringen 
  • som jobber som prosjekt- og teamleder, og vil styrke din kompetanse på kundeforståelse og gjennomføringsmetodikk 
  • som jobber som linjeleder og er bestiller av utviklings- og endringstiltak
  • som vurderer å jobbe med prosjektledelse 
  • som vurderer en IPMA-sertifisering 

NITO i samarbeid med Norsk Forening for prosjektledelse gjennomfører kurs som tar for seg temaene prosjektledelse, programledelse og porteføljeledelse. 

Per-Arne Rindalsholt.jpgPer-Arne Rindalsholt er seniorkonsulent i IT-konsulentselskapet Visma Consulting, og har lang fartstid i store prosjekter innen utvikling og innføring av IT systemer. Han har deltatt aktivt i utvikling av metodeverk innenfor prosjektledelse, i tillegg undervist i faget prosjektledelse flere høyskoler. Rindalsholt er IPMA sertifisert senior prosjektleder, og sensor ved IPMA sertifisering av prosjektledere i Norge, Sverige og Danmark.     

Kurs i ledelse og prosjektledelse