Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Hvordan lykkes med rekruttering

Hvordan rekrutterer du riktig person? Hvordan tiltrekker du deg nødvendig kompetanse? På dette rekrutteringskurset lærer du det nødvendige for en god rekrutteringsprosess!

Beklager, kurset er dessverre avlyst.

Rekrutteringskurs - Hvordan lykkes du med rekruttering? 

Når du rekrutterer kan det være mange fallgruver, store mengder informasjon å forholde seg til og ikke minst følelser involvert. På kurs i rekruttering og internrekruttering lærer du å gjennomføre gode rekrutteringsprosesser. 

Du får kjennskap til trender og myter om rekruttering, og hva som skal til for å kartlegge kompetansebehovet du har i din virksomhet. Gjennom det inkluderte nettkurset, Onboarding og karriereplanlegging, blir du kjent med begrepene og lærer hvordan du skal lykkes med å beholde motivere dine ansatte.

På rekrutteringskurs lærer du også om:

  • Stillingsanalyser, kandidatprofiler
  • Innhold i jobbintervjuet og spørsmål
  • Effekten av psykologiske tester
  • Bruk av referanser
  • Fordeler og ulemper med internrekruttering
  • Hvilke fallgruver du må unngå.

Dette rekrutteringskurset inkluderer også:

Tilgangen gjelder i seks måneder fra 1.10.2019, og du får tilgang til nettkursene i forkant av kurset.

Kursholdere

NT-02157_500.jpgCecilie Klæboe

Klæboe har erfaring som rådgiver, prosessveileder og kursholder fra Hudson, VardeHartmark og Mercuri International. Hun har jobbet som HR-sjef og med programmer innen lederutvikling, lederstøtte og karriereutvikling.

Klæboe er filolog og har lang erfaring som både leder og medarbeider. Hun er opptatt av å skape og styrke relasjoner, og er spesielt interessert i lederutvikling, coaching og kommunikasjon, samt vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

NT-02156_500.jpgReidar Myrvang

Myrvang har ti års erfaring som topp- og mellomleder, og har stor interesse for mennesker og hva som driver oss.

Endringsprosesser, ledercoaching, mentoring og karriererådgivning har preget Myrvangs karriere. I dag jobber han med rekruttering og lærer blant annet opp andre i gode rekrutteringsprosesser.