Gå til innhold
Illustrasjon: Digitale medier
< Kurs og arrangementer

Temamøte: Snapchatledelse

Framtidsledelse, eller "snapchat"ledelse som vi har valgt å kalle det, handler om å tilpasse seg kommunikasjon for framtiden. Glem lange e-poster og timeslange møter, nå må du få sagt alt du vil på 140 tegn.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Snapchatledelse er framtidsledelse

I framtiden må du som leder endre din kommunikasjon til å passe framtidens arbeidstakere. Vi blir bombardert med informasjon, e-poster, sosiale medier og vi må få fram budskapet vårt likevel. 

Dette er et foredrag om hvordan du skal kommunisere med bilder, skrive under 140 tegn og samtidig nå ut på en god måte. Å beherske en slik kommunikasjonsform er tidsbesparende både for deg som leder og for dine medarbeidere, og de vil trolig sette pris på at f.eks. et informasjonsmøte kan bli en video de kan se når det passer.

Agenda:

16:30-17:00 Enkel matservering
17:00-19:45 Snapchatledelse

Illustrasjonsfoto av Per Morten Hjemgård. FOTO: NITOKursholder: Per Morten Hjemgård

Per Morten har en engasjerende og motiverende personlighet, som gir trygge rammer på kurs. Han er edutainer i Puzzle Learning, og har lang erfaring med blant annet presentasjonsteknikk, selvledelse og personlig utvikling. Per Morten gir konstruktive og ærlige tilbakemeldinger, som gir deg et stort utbytte av kursene han holder!

 

Interessert i ledelse?

NITO arrangerer flere temamøter og kurs, og har et eget nettverk  for deg som vil utvikle deg som leder. Les mer:

NITO lederforum

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.