Gå til innhold
Illustrasjon: Digitale medier
< Kurs og arrangementer

Temamøte: Snapchatledelse

Framtidsledelse, eller "snapchat"ledelse som vi har valgt å kalle det, handler om å tilpasse seg kommunikasjon for framtiden. Glem lange e-poster og timeslange møter, nå må du få sagt alt du vil på 140 tegn.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Snapchatledelse er framtidsledelse

I framtiden må du som leder endre din kommunikasjon til å passe framtidens arbeidstakere. Vi blir bombardert med informasjon, e-poster, sosiale medier og vi må få fram budskapet vårt likevel. 

Dette er et foredrag om hvordan du skal kommunisere med bilder, skrive under 140 tegn og samtidig nå ut på en god måte. Å beherske en slik kommunikasjonsform er tidsbesparende både for deg som leder og for dine medarbeidere, og de vil trolig sette pris på at f.eks. et informasjonsmøte kan bli en video de kan se når det passer.

Agenda

16.30-17.00 Enkel matservering
17.00-19.45 Snapchatledelse

Kursholder


Kjell Morten Brendøy

Kjell Morten Brendøy

Puzzle Learning AS

Kjell Morten er en ambisiøs og humørfylt friskus fullpakket med mot, kreativitet og kunnskap. Han er en erfaren kursholder som har leder-, team- og medarbeiderutvikling som sitt spesialfelt. Hans engasjement og entusiasme, kombinert med et sterkt fokus på praktisk læring, gjør at han er svært inspirerende for andre.

Kjell Morten har nærmere 12 års erfaring fra ulike lederstillinger i flere kundeservicerelaterte virksomheter i inn- og utland. En erfaring han bruker på en aktiv og lærerik måte i sine kurs- og utviklingsområder.

 

Interessert i ledelse?

NITO arrangerer flere temamøter og kurs, og har et eget nettverk for deg som vil utvikle deg som leder.

NITO LEDERFORUM

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.