Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Verdiskapende salg og rådgivning

Lær hvordan du styrker eksisterende kunderelasjoner og øker verdiskapingen til fordel for deg og dine kunder.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading

Arbeidsgiver

Loading

Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Loading* Påkrevd felt

Salgsprosesser har endret seg drastisk i løpet av pandemien og kunder har andre forventninger til oss. Det gjelder også når det kommer til bærekraft. Dette stiller nye krav til initiativ og veiledning.

Vi legger vekt på at du har behov for å etablere langvarige kunderelasjoner. Det gjøres best ved god og troverdig rådgivning som fasiliterer kunden til å handle på en måte som er verdiskapende for begge parter.  

Ingeniører og teknologer står i en særstilling med sin kunnskap og faglige autoritet. Det gjelder bare å hente ut potensialet.

Dette kurset skal lære deg å gjennomføre verdiskapende salg på en naturlig og troverdig måte. Resultatet skal alltid være en styrket relasjon som gir langsiktige gevinster.

NITO inviterer ingeniører og teknologer til kurs i verdiskapende rådgivning med Ole-Bengt Moe. Her går vi praktisk til verks for å lære hvordan man bedre kan styrke kunderelasjoner og dermed øke verdiskapningen.

Ole-Bengt Moe, Moementum

Ole-Bengt_Moe.jpgFor Ole-Bengt Moe er godt salg og god rådgivning det samme. Det handler om å skape verdi for alle parter. Moe har lang erfaring i salgstrening og har gjennomført prosesser for ledende selskaper i hele verden. Tilbakemeldingene er alltid de samme. Han engasjerer og tilfører nye perspektiver på verdiskapende salg. 

Kursavmeldingsregler

Melder du deg av et av våre fagkurs eller konferanser må du betale et gebyr på 20 % av prisen. Avmelding senere enn tre virkedager før, eller uteblivelse fra arrangementet faktureres full kursavgift.

For å melde deg av et kurs, kontakt kurskoordinator/kursansvarlig som hjelper deg i prosessen.

Logg inn og administrer dine kurs

Kurs i ledelse og prosjektledelse