Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Design thinking for ingeniører og teknologer

Skap verdi ved å levere det brukerne dine virkelig har behov for.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Ved å designe produkter og tjenester riktig, kan du bidra til å skape stor verdi for både leverandør og mottaker. Men da må designet svare på konkrete behov og utvikles med tanke på brukerne. Det kan du få en innføring i på NITOs webinar i Design thinking.

Dette webinaret gir deg en kort innføring i hvordan metodikken brukes for å utvikle eller forbedre produkter og tjenester, hvor brukeren står i fokus hele veien.

Sjekk også NITOs kurs i Design Thinking 23. og 24. mars i Oslo.

Design Thinking er en anerkjent metode som setter menneskers behov i sentrum og gir deg verktøyene du trenger for å kunne løse komplekse problemstillinger, samt utvikle innovative idéer og enkle prototyper. 

Hva er Design Thinking?

Det er en effektiv og tverrfaglig prosess, hvor du får utfordre vanetenkning og eksperimentere med muligheter, samtidig som den sikrer at du alltid har brukerne i tankene og at du holder deg til en konkret problemstilling.  

Marte Wiik, Karabin Sans

Tjenestedesigner

Marte er en erfaren designer og prosjektleder, med over 15 år i bransjen. Hennes brede kompetanse innen design, tjenestedesign og kommunikasjon gjør henne til en solid prosjektleder og workshopfasilitator, og hun har bistått både små og store bedrifter med utvikling av unike løsninger. 

Kurs innen prosjektledelse