Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Webinar: En leders viktige verktøy er kommunikasjon

En samtale er en investering i noens tid. Hvorfor ikke bruke en time til å lære hvordan du optimaliserer den investeringen?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

I dagens arbeidsliv med all sin sjargong, prosesser, KPI´er og andre måltall, teknologi, og ikke minst erfaringene så mange nå har med de negative effektene av pandemien: Har vi glemt en enkel sannhet - kraften i autentisk, to-veis kommunikasjon og menneskelige samtaler?

Lær å kommunisere på en måte som driver engasjement og ytelse.

Effektivt lederskap driver vellykkede virksomheter, og det krever arbeid. Det er en helt klar sammenheng mellom den gode samtalen på jobben og økt engasjement blant medarbeidere.

Det gode engasjementet har mange positive organisatoriske effekter; som bedret produktivitet, høyere energinivå og lavere turnoverintensjon. 

Lær deg hvordan du etablerer en tillitsfull relasjon til dine medarbeidere, hvordan du avtaler gjensidige forventninger, viser ektefølt anerkjennelse og lager en felles framtid.

Per-Egill Frostmann.pngPer-Egill Frostmann har over 30 års erfaring som executive coach, mentor, konsulent og adferdsøkonom.
Han har solid erfaring med å levere resultater for mennesker og lederteam som arbeider i komplekse, multikulturelle og internasjonale organisasjoner. Han har coachet på toppleder/styrenivå i mange år og har solid innsikt og erfaring med effektiv organisasjonsutvikling.

Han er en mye benyttet mentor og karrierecoach, og han har lang erfaring fra Handelshøyskolen BI som foreleser i organisasjonspsykologi, human resource management/personalledelse, endringsledelse og prosjektledelse.

Mange ingeniører går over i en lederposisjon som en naturlig vei videre i karrieren.

NITO Lederforum er et nettverk for teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling.

Viktig om no-show

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.