Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Webinar: Selvledelse – i koronaens tid

Mange av oss opplever hjemmekontor og liten sosial kontakt som en utfordring i disse tider. Hvordan jobber du med dine tanker, selvdisiplin og egen produktivitet?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

I dette webinaret gjennomgår vi hva selvledelse er, og hvordan du kan lede deg selv for å prestere bedre i hverdagen og mestre denne tilværelsen.

Du vil kunne få svare på en kort selvledelsesindeks, og få tips til enkle grep for å bli bedre til å lede deg selv - i en spesiell tid som utfordrer oss på mye uvant.

Først får vi en kort faglig gjennomgang av tema før vi går over til å dele praktiske erfaringer. En deltaker som har jobbet mer bevisst enn de fleste over lang tid med dette vil også være tilstede og dele erfaringer.

Det vil i siste del bli anledning til å spørre og utforske svar sammen med fagansvarlig – både personlig og profesjonelt.

Kursholder: Bastian Lie-Nielsen

Bastian engasjerer deltakerne og er opptatt av at du skal få et reelt utbytte som du selv kan bruke. Han har vært management konsulent for kunnskapsbedrifter i KMC AS siden 2001, og har tverrfaglig kompetanse som høgskolelektor i 10 fag på flere høgskoler siden 1990. Bastian bruker gode eksempler fra egen og kunders erfaringer. Han involverer deg slik at du øver, trener og lærer med en gang.

Viktig om no-show

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

Har du en gründer i magen eller driver du egen virksomhet?

NITO Oppstart er et tilbud til medlemmer som ønsker å starte for seg selv.

NITO Egen bedrift er et tilbud til medlemmer som driver egen bedrift eller har planer om å starte opp.