Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

ABC i prosjektledelse

Er prosjektledelse eller prosjektdeltakelse nytt for deg? På dette kurset får du en innføring i prosjektledelse og lærer det du trenger for å bidra på en bedre måte!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Loading

På kurs i prosjektledelse lærer du:

  • Viktige grunnleggende verktøy
  • Om risiko i prosjektet og hva interessenter er opptatt av
  • Om samspillet mellom endringsledelse og prosjektledelse

 

Mange av oss er med i prosjekter, på jobb og privat, gjennom f.eks. fritidsaktiviteter, og kjennskap til hvordan prosjekter fungerer er essensielt for at prosjektet skal være suksessfult.

Når du deltar i prosjekter...

Er det en fordel for deg å ha et sett med grunnleggende kunnskaper om det å jobbe prosjektbasert. Dette gjelder uavhengig av om du er leder eller deltaker i prosjektet, og ønsker å bidra til suksessfulle prosjekter. På kurset går vi inn på hva du trenger å kunne for å forstå mer og bidra mer effektivt inn i prosjekter.

"Når helheten i prosjektet gir mening, er det lettere for oss å jobbe mot det samme målet" - Petter Bakken

På dette kurset lærer du hvordan ulike prosjekter styres, og du får testet verktøy du lærer på kurset sammen med de andre deltakerne. Kursholder bruker dine eksempler, og det vil bli mye praktisk øvelse underveis. Du vil også bli gjort kjent med klassiske fallgruver og hva du kan gjøre for å unngå dem,

Petter Bakken - Kursholder Holtskog AS

Petter har lang fartstid fra Hewlet Packard, hvor han hadde flere salgs- og lederstillinger. Han har en formidlingsevne som inspirerer og engasjerer, og gjør kunnskapen enkel å forstå. Petter liker å bygge på kompetansen til kursdeltakerne, og bruker gjerne denne for å gjøre kursene enda bedre.

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse