Gå til innhold
FAGNETTVERK

Hva kan prosjektledere i 2019 lære av historiske prosjekter?

I dag finnes det flere sertifiseringer og utdanninger innen prosjektledelse. Vi kan velge mellom velprøvde metodikker og et stort antall digitale hjelpemidler. Hvordan gikk man frem tidligere?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

møte, smarttavle, kvinne, mennLedelse har endret seg fra autoritære kommando-operasjoner til integrerte team. Prosjektledere i dag har en lang rekke hjelpemidler for kommunikasjon og planlegging. Hvordan har prosjektlederrollen endret seg siden skype-møter og apper har gjort sin inntok i kommunikasjonen? Hvor mye har fremgangsmåtene forandret seg? På temamøtet får du svarene på hvordan man tenkte om ledelse og hva vi kan lære av både de suksessfulle store historiske prosjekter og de mislykkede.

Arrangementet er et samarbeid mellom PMI Norway Chapter, Oslo Branch og NITO Lederforum.

Foredragsholdere:

Knut Samset, professor i Prosjektledelse ved NTNU. Forfatter av blant annet boken «Lenge før og langt senere. Et tilbakeblikk på konseptvalg i historiske prosjekter».

Arild Johan Jansen, Professor i Informatikk ved Universitetet i Oslo: Historiske IKT Prosjekter. Arildforteller oss om datautviklingens tidlige historie i Norge, og hvilkene IKT prosjekter preget denne utviklingen. Han vil si litt om den norske Internett-utviklingen fra 1970-1990 , og her peke på viktige lærdommer.

Foredragsholder 3 - kommer

Arrangementet starter med en enkel servering kl. 1600. 

Eventuelle allergier og/eller mathensyn oppgis i fritekstfelt ved påmelding.

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

Erik Devold

Erik Devold

Seksjonssjef NITO kompetansesenter