Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

Lede kompetente medarbeidere

Er du leder i en kompetansesterk organisasjon? Kompetente medarbeidere ønsker støttende og veiledende ledere, samtidig som de ønsker å jobbe selvstendig. Hvordan gjør du det?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Praktiske caser, diskusjon og verktøy hvor dine utfordringer er grunnlaget for læring. Du blir bevisst på egne lederegenskaper, og hvordan du kan tilpasse deg til ulike situasjoner og mennesker i din virksomhet.

På lede kompetente medarbeidere lærer du:

  • Hvordan du skal kommunisere med teamet ditt
  • Utvikling og bevisstgjøring av eget lederskap, og hva du kan jobbe videre med
  • Å oppnå tillit og troverdighet når medarbeiderne har høyere faglig kompetanse enn deg

 Program: Lede kompetente medarbeidere

 

Lederrollen er blitt mer krevende enn noen gang.

Medarbeiderne er ofte svært kompetente og har mye fagkunnskap. Dette er typisk i organisasjoner med mange ingeniører og teknologer. De er gjerne flinkere og har mer fagkunnskap enn sine ledere.

I tillegg ønsker medarbeidere ledere som støtter og veileder når de har behov for det, men ellers lar dem få jobbe selvstendig. De kompetente medarbeiderne vil involveres og være med på prioriteringer. Samtidig ønsker de gjerne å få være i fred og jobbe selvstendig.

Hvordan kan du skape lik praksis og være èn bedrift når hele gjengen du leder er individualister?

Å lede og motivere medarbeidere i kompetansesterke organisasjoner krever at leder tilpasser sitt lederskap. Når er det er tid for å støtte? Når det er tid for å styre? Når Og ikke minst, hvordan få dem til å samhandle med de andre i teamet, og ikke bare være opptatt av eget fagområde.

Vi ses på kurs!

Kursholder - Vivi-Ann HildeVivi-Ann Hilde

er partner i konsulentselskapet Considium som bistår ledere og organisasjoner med å nå resultater. Vivi-Ann er siviløkonom fra NHH. Hun har ledererfaring fra merkevare- og konsulentbransjen og jobber med utvikling av ledere og ledergrupper.

Hun er konkrete og praktisk, og kommer garantert til å gi deg verktøy du har nytte av i din hverdag. Les artikler om ledelse på hennes populære blogg: hildeombusiness.no.

 

Bli medlem i NITO

Gjør som 87.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2018 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem i dag