Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

Lede uten å være "sjefete"

Ønsker du å bli forstått og utvikle deg selv som en motiverende leder? Løs opp i gamle mønstre, og bli en bedre leder for dine medarbeidere.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

På dette lederkurset, lærer du spesielt:

  • Enkle kommunikasjonsverktøy du trenger for å lede bedre
  • Hvordan du som person og din forståelse har innvirkning på ulike ledelsesteknikker
  • Kunsten å vinne frem med egne ideer. 

Ansattes krav til ledere er i kontinuerlig endring, og mange forventer at du gjennom din kommunikasjon og behandling får dem til å føle seg motivert og engasjert i jobben.

På dette kurset lærer du om det mest grunnleggende som må være på plass for at dine medarbeidere oppfatter deg som en leder, og ikke en "sjef." På kurset kommer vi blant annet innom hvordan du kan "se den ansatte", kommunisere bedre, bruke coachende ledelse, motivere, og forstå "hvem er jeg, og hvem er mine ansatte".

Praktisk øvelse og verktøy

Lederkurset gir deg en god blanding av teori og praksis. Du får teste verktøy, og øve på ulike scenarier og praktiske oppgaver, slik at du får erfaringer å ta med deg i din arbeidshverdag.

På kurset vil du blant annet lære om ADKAR, som er et verktøy som kan hjelpe deg å strukturere gode endringer. Kjennskap til verktøyet gir deg kunnskap om hvordan du kan jobbe med endring og hva du kan gjøre for å unngå de største feilene. Petter Bakken er sertifisert endringsleder etter ADKAR-struktur.

Petter Bakken - Kursholder Holtskog AS

Petter har lang fartstid fra Hewlet Packard, hvor han hadde flere salgs- og lederstillinger. Han har en formidlingsevne som inspirerer og engasjerer, og gjør kunnskapen enkel å forstå. Petter liker å bygge på kompetansen til kursdeltakerne, og bruker gjerne denne for å gjøre kursene enda bedre.

Bli medlem i NITO

Gjør som 87.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2018 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem i dag