Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

Lede uten å være sjefete

Ønsker du å bli forstått og utvikle deg selv som en motiverende leder? Løs opp i gamle mønstre, og bli en bedre leder for dine medarbeidere.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Loading

Ansattes krav til ledere er i kontinuerlig endring, og mange forventer at du gjennom din kommunikasjon og behandling får dem til å føle seg motivert og engasjert i jobben.

På lederkurset "lede uten å være sjefete" lærer du om det mest grunnleggende som må være på plass for at dine medarbeidere oppfatter deg som en leder, og ikke en "sjef." Du lærer blant annet hvordan du kan "se den ansatte", kommunisere bedre, bruke coachende ledelse, motivere, og forstå "hvem er jeg, og hvem er mine ansatte".

På lederkurs lærer du spesielt:

 • Enkle kommunikasjonsverktøy du trenger for å lede bedre
 • Hvordan du som person og din forståelse har innvirkning på ulike ledelsesteknikker
 • Kunsten å vinne frem med egne ideer. 

   

   Kursprogram: Ledeuten å være sjefete

Praktisk øvelse og verktøy på lederkurs

Du får en god blanding av teori og praksis, teste verktøy og øve på ulike scenarier og praktiske oppgaver, slik at du får nye erfaringer å ta med deg i din arbeidshverdag.

Du blir kjent med ADKAR, som er et verktøy som kan hjelpe deg å strukturere gode endringer. Kjennskap til verktøyet gir deg kunnskap om hvordan du kan jobbe med endring og hva du kan gjøre for å unngå de største feilene. Petter Bakken er sertifisert endringsleder etter ADKAR-struktur.

Petter Bakken - Kursholder Holtskog AS

Petter har lang fartstid fra Hewlet Packard, hvor han hadde flere salgs- og lederstillinger. Han har en formidlingsevne som inspirerer og engasjerer, og gjør kunnskapen enkel å forstå. Petter liker å bygge på kompetansen til kursdeltakerne, og bruker gjerne denne for å gjøre kursene enda bedre.

Dette kurset inngår i kurspakken NITO Ny Leder

Ved å delta på NITO Ny leder får du en unik tilnærming til ledelse med praktisk trening av vår profesjonelle veileder, Cecilie Klæboe.
Konseptet er satt sammen av

 • kickoff
 • tre relevante lederkurs
 • egne dybdedager
 • praktiske oppgaver

NITO Ny Leder

Bli medlem i NITO

Gjør som over 88.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2019 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem i dag

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse