Gå til innhold
FAGNETTVERK

Sofapodden: Hvordan skal du som leder fremme god bedriftskultur?

Mange hevder at bedriftskultur er avgjørende for en bedrifts suksess. Så hvordan skille mellom god og dårlig kultur på arbeidsplassen? Og hvordan kan du som leder fremme en god bedriftskultur som igjen gir resultater?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Disse og lignende spørsmål får du svar på i Sofapodden den 8. oktober. Da kommer ekspertene Henning Bang og Morten Eikeland for å gi deg gode tips og råd.

Bedriftskultur, eller organisasjonskultur, handler om hvilke verdier som blir sett på som viktig, og hvilke normer som gjelder for akseptabel og uakseptabel adferd, holdninger og handlinger. En slik kultur vokser frem og utvikler seg over tid blant eksempelvis ansatte i en bedrift.

I sofaen stiller: 

Henning Bang, han har en doktorgrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo (UiO), og er i tillegg siviløkonom fra NHH og psykolog fra UiO. Siden 80-tallet har han vært konsulent for bedrifter i både privat og offentlig sektor. Han underviser blant annet på Psykologisk institutt ved UiO, i tillegg til å undervise om organisasjonskultur, teameffektivitet, gruppeprosesser og lederskap ved NHH og BI.

Morten Eikeland som har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Deakin University, Australia. I tillegg har han gjennomført doktorgradskurs på makt i organisasjoner og sikkerhetspsykologi. Eikeland har også videreutdanning innen systemisk ledelse, psykodynamisk gruppeanalyse og grupperelasjoner ved Institutt for gruppeanalyse og Tavistock Institute. Han arbeider med lederutvikling og coaching i ideelle, offentlige og private virksomheter.

Tips, råd og verktøy:

Sofapodden skal gi tilhørerne konkrete tips, råd og verktøy rundt aktuelle problemstillinger. Vi er opptatt av den gode samtalen, hvor de som hører på ikke bare synes det var en interessant debatt, men opplever at de har fått verktøy de kan bruke på jobben allerede dagen etter.

Du som hører på kan stille spørsmål underveis.

Lytt til tidligere Sofapodder

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

Erik Devold

Erik Devold

Seksjonssjef NITO kompetansesenter