Gå til innhold
FAGNETTVERK

Sofapodden: Hvordan skal du som leder se dine ansatte?

Som leder er det viktig å være til stede, synlig og se dine ansatte, men hvordan skal du klare det i en travel hverdag?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

– Mange ledere er tidsoptimister og har urealistiske ambisjoner for hva de skal rekke, sier den erfarne rådgiveren Vivi-Ann Hilde. 

I Sofapodden den 9. oktober gir hun deg tips og råd om hvordan du kan være til stede for dine ansatte, selv i en travel arbeidshverdag. Hun gir deg råd om hvordan du unngår å drive brannslukking, men isteden er til stede og gir dine ansatte opplevelsen av å bli sett.

I sofaen 9. oktober:

Vivi-Ann Hilde er partner i konsulentselskapet Considium, som blant annet driver med lederutvikling og resultatledelse. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH og er NLP-coach.

Hilde holder lederkurs for NITO og får alltid meget gode evalueringer. 

 

Tips, råd og verktøy:

Sofapodden skal gi tilhørerne konkrete tips, råd og verktøy rundt aktuelle problemstillinger. Vi er opptatt av den gode samtalen, hvor de som hører på ikke bare synes det var en interessant debatt, men opplever at de har fått verktøy de kan bruke på jobben allerede dagen etter.

Du som hører på kan stille spørsmål underveis.

Lytt til andre Sofapodder

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

Erik Devold

Erik Devold

Seksjonssjef NITO kompetansesenter