Gå til innhold
FAGNETTVERK

Sofapodden: Hvordan skal du som leder gjennomføre medarbeidersamtalen?

Medarbeidersamtalen er av mange en forhatt pliktøvelse, mens andre igjen hevder at akkurat denne samtalen er et viktig element i lederens oppfølging av sine ansatte.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Even Bolstad vil bedre ryktet til medarbeidersamtalen, og den 10. oktober får du gode tips og råd på hvordan du som sjef kan sørge for at medarbeidersamtalen blir et nyttig styringsverktøy.

I sofaen den 10. oktober stiller:

Even Bolstad som er daglig leder i HR Norge, en medlemsorganisasjon for alle som jobber med HR, personal og ledelse. Hans faglige bakgrunn er i skjæringspunktet mellom ledelse, strategi, økonomi og arbeidsrett. Bolstad er opptatt av hvordan ledere skaper gode resultater gjennom å lede og utvikle mennesker og organisasjonen de er en del av.

Tips, råd og verktøy:

Sofapodden skal gi tilhørerne konkrete tips, råd og verktøy rundt aktuelle problemstillinger. Vi er opptatt av den gode samtalen, hvor de som hører på ikke bare synes det var en interessant debatt, men opplever at de har fått verktøy de kan bruke på jobben allerede dagen etter.

Du som hører på kan stille spørsmål underveis.

LYTT TIL ANDRE SOFAPODDER

 

Erik Devold

Erik Devold

Seksjonssjef NITO kompetansesenter

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.