Gå til innhold
FAGNETTVERK

Sofapodden: Har du ansatte som underpresterer?

Ansatte som underpresterer påvirker både deg som leder, kollegaene og hele bedriften. Hva i alle dager skal du gjøre? Og hva fremmer de gode prestasjonene?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Å ha ansatte som presterer for dårlig over tid kan føre til negative konsekvenser både økonomisk og for arbeidsmiljøet. Våre sofadeltagerne vil gi deg svaret på hvordan du kan lede disse medarbeiderne i praksis.

Det handler om prestasjons- og motivasjonsledelse, men også de juridiske rammene for hva du kan gjøre når du følger opp dine medarbeidere. Nærmere bestemt hvilke rettigheter har du til å organisere, lede, fordele og kontrollere arbeidet?

I sofaen stiller:

Knut-Marius Sture

Er partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche, som har
lang erfaring med å bistå blant annet industri- og finansbedrifter i omstillingsprosesser. Han har tidligere arbeidet som dommerfullmektig hos sorenskriveren i Nordfjord, som direktør i NHO og assisterende direktør i Norsk Hydro ASA. 

 

Ellen Kristine Breiby Ellen Kristine Breiby

Daglig leder og lisensiert trener iDale Carnegie Training Norge og jobber under slagordet «engasjerte medarbeidere presterer bedre». Dale Carnegie Training Norge er opptatt av ledelse, kommunikasjon, stresshåndtering og medarbeiderengasjement. Breiby har en bachelor fra Norges Idrettshøyskole, og har i 15 år arbeidet med kommunikasjon og ledelsesprosesser. Hun blir ofte brukt som rådgiver for ledergrupper i større selskaper.

Birgit Sørnes

Jobber som organisasjonspsykolog for Stamina Census. Hun er opptatt av leder- og organisasjonsutvikling og har god kunnskap om jobbengasjement, omsorg og styring. Census er Staminas spesialistmiljø for det psykososiale arbeidsmiljøet og jobber blant annet med lederstøtte og lederutvikling.

 

Torgeir A. Bjørnland Torgeir Bjørnland

Er en erfaren rådgiver innen HR og ledelse. I sitt arbeid i Infotjenester jobber han blant annet med sammensatte personalsaker innen arbeidsrett. Han holder i tillegg kurs om nettopp hvordan lede ansatte som underpresterer. Bjørnland er utdannet jurist, tidligere sivilansatt i Forsvaret og juridisk konsulent i Arbeidstilsynet.

 

Tips, råd og verktøy:

Illustrasjon SofapoddenSofapodden skal gi tilhørerne konkrete tips, råd og verktøy rundt aktuelle problemstillinger. Vi er opptatt av den gode samtalen, hvor de som hører på ikke bare synes det var en interessant debatt, men opplever at de har fått verktøy de kan bruke på jobben allerede dagen etter.

Du som hører på kan stille spørsmål underveis.

 

Ikke anledning til å delta?

Lytt til Sofapoddene

 

 

Erik Devold

Erik Devold

Seksjonssjef NITO kompetansesenter

Arrangementet er gratis.

Det starter med en enkel servering kl. 1630, (pizza).
Eventuelle allergier og/eller mathensyn sendes pr epost til

Uteblivelse

Uteblir du fra arrangementet, uten å gi beskjed senest en dag i forkant, vil du bli fakturert 400 kroner for å dekke våre kostnader.

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse

Kiwa Teknologisk Institutt AS Avd. Trondheim, Trondheim, 10. april 2018