Gå til innhold
FAGNETTVERK

Sofapodden: Kjenner du til de arbeidsrettslige fallgruvene?

Mange blir sjef fordi de er dyktige i jobben sin. Men hva gjør du når du får personalansvar og det plutselig er ditt ansvar å lede andre? Vet du hva du kan og ikke kan gjøre?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

I sofaen stiller:

Elin Ørjasæter

Ørjasæter er vant til å snakke om lederkommunikasjon, personlighet og ledelse og arbeidsrett. Hun er førstelektor på Høyskolen i Kristiania, og har ansvaret for faget personalledelse. I tillegg underviser hun i personalledelse, arbeidspsykologi og HR. Hun er en kjent samfunns-debattant, tidligere hodejeger, personaldirektør, forhandler i fagforening og har gitt ut flere bøker, blant annet Arbeidsrett for ledere. 

 

Erlend AarsandErlend Aarsand

Aarsand er advokat og sjef for den juridiske seksjonen i Norges ingeniør- og teknologorganisasjon (NITO). Han har god kompetanse på jus og ledelse, og en særskilt kompetanse på arbeidsrett.

 

 

 

Birgitte Stenberg KravikBirgitte Stenberg Kravik

Kravik er advokat i Norsk Industri, og har lang erfaring med å jobbe med arbeidsrettslige problemstillinger. Hun har tidligere arbeidet i Advokatfirmaet Schjødt AS og NHO Service. Hennes spesialfelt er blant annet arbeidsrett, og hun var medforfatter av boken Arbeidsrett for ledere, som ble utgitt i 2016.

 

 

 

Tips, råd og verktøy:

Sofapodden skal gi tilhørerne konkrete tips, råd og verktøy rundt aktuelle problemstillinger. Vi er opptatt av den gode samtalen, hvor de som hører på ikke bare synes det var en interessant debatt, men opplever at de har fått verktøy de kan bruke på jobben allerede dagen etter.

Du som hører på kan stille spørsmål underveis.

Ikke anledning til å delta?

Lytt til Sofapoddene

Erik Devold

Erik Devold

Seksjonssjef NITO kompetansesenter

Arrangementet er gratis.

Det starter med en enkel servering kl. 1630, (pizza).
Eventuelle allergier og/eller mathensyn sendes pr epost til

Uteblivelse

Uteblir du fra arrangementet, uten å gi beskjed senest en dag i forkant, vil du bli fakturert 400 kroner for å dekke våre kostnader.

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse

Kiwa Teknologisk Institutt AS Avd Oslo, Oslo, 22. mai 2018