Gå til innhold
NITO Vestfold

Lederforum: Dialogkurs 2018

Hva er dialog? Hvordan kan dialog brukes både i arbeidslivet og i privatlivet? Lær mer på dette introkurset om dialogiske ferdigheter.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

tirsdag 06.02.2018 17:00-18:00

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

 Ilustrasjon Dialog

Mange av menneskets utfordringer kan løses ved å praktisere dialog fremfor diskusjon, debatt eller ren krangling. Dette gjelder på jobben, i familien, i vårt lokalsamfunn og i verden. Flux og ChangeLabs har i samarbeid utviklet dette introkurset for å fremme grunnleggende dialogiske ferdigheter.

Ordet dialog kommer fra gresk: 'dia' som betyr 'gjennom' og 'logos' som kan oversettes med 'ord' eller 'mening'. Dialog innbærer blant annet å lytte dypt, åpne for nye lag av sammenheng, og dermed søke etter en felles mening.

Formen på kurset er dialogisk. Det vil bli en introduksjon til dialogiske retningslinjer og ferdigheter, samt øvelser som fremmer disse. Hovedlæringen foregår dog i dialog mellom deg og de andre deltakerne. Formen blir tilpasset gruppens størrelse.

Fasilitator: Christian Valentiner, ChangeLabs
https://www.linkedin.com/in/cvalentiner7/

Praktisk informasjon

17:00 – 18:00 Middag
18:00 – 21:00 Kurs

Ved påmelding, vennligst kryss av dersom du ønsker å delta på middagen i forkant av kurset.

Christian ValentinerChristian Valentiner

Christian Valentiner er fasilitator og jobber med mennesker i endring. Han er opptatt av helhetstenkning samt god menneskelig og samfunnmessig utvikling. Christian har vært med på å utvikle en norsk satsning på praktisk anvendelse av dialog. Han fasiliterer dialoggrupper og -kurs, og er også involvert i dialogprosesser i norske fengsler, kalt Fengselsdialog. For lenge siden tok han en økonomisk utdanning han aldri riktig har brukt. Siden har han utdannet seg til fasilitator, systemcoach og endringsleder. I sin fritid går han turer med hunden og spiller i Oslos beste ukuleleorkester.

NITO Lederforum

Et nettverk for både etablerte teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling. Lederforum NITO Vestfold inviterer i tillegg ordinære medlemmer til sine arrangementer og samarbeider også med naboavdelingene, Telemark og Buskerud, slik at nettverket blir større.

Kontakt Lederforum NITO Vestfold

Les mer og bli medlem i NITO Lederforum 

  • Gratis temamøter
  • Bli faglig oppdatert på våre lederkurs
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff

Aktuelle kurs og arrangementer i Vestfold