Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag

Lederforum: Endringsledelse

Omstillinger angår alle - hver dag - om man jobber i privat næringsliv, i det offentlige eller i frivillige organisasjoner. Evnen til å lede omstilling og endring er med andre ord viktigere enn noen gang.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

 Kvinnelig leder, ingeniørbedrift. Foto: Colourbox

Hvordan bevare energien blant ledere og ansatte under endringsprosesser

Suksessfulle ledere må ikke bare være klar for endring – de må også være endringsskapende. Ledere må se endringer som muligheter og verdsette dem som det.

 

 Stein Jonny Valstad er utdannet organisasjonspsykolog og er i tillegg styreleder og partner i Senter for Ledelse. Han jobber med å hjelpe ledere, ledergrupper og styrer i privat og offentlig sektor. Stein Jonny har flere års operativ erfaring, blant annet som leder for barne- og ungdomspsykiatrien i Nord-Trøndelag og som organisasjonssjef ved Innherred sykehus.  

Stein Jonny har en doktorgrad i endringsledelse fra Handelshøyskolen i København. De siste 30 årene har han jobbet som konsulent, samtidig som han har forsket på effektivitet i offentlige og private virksomheter.

NITO Lederforum

For mange ingeniører er det å gå over i en lederposisjon en naturlig vei videre i karrieren. NITO Lederforum Trøndelag er et nettverk for teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling.

 

  • Gratis temamøter
  • Bli faglig oppdatert på våre lederkurs
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff