Gå til innhold
Smilende mennesker. Foto: Tom Haga.
< Kurs og arrangementer

Vil du ha besøk av NITO Agder på din arbeidsplass?

I fjor besøkte vi flere bedriftsgrupper selv om de fleste ble gjennomført via Teams. Nå planlegger vi tilsvarende i uke 42 og da forhåpentligvis fysiske besøk.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

mandag 18.10.2021 09:00-15:00

Aktivitetsvalg er påkrevd

 

Slik situasjonen er i dag er det noe usikkert hvordan det blir i oktober, men vi satser på at alt ligger til rette for et fysisk besøk. Vi avklarer med hver enkelt bedrift nærmere besøksdato. 

Vi ønsker å høre om det medlemmene er opptatte av, og vi er interesserte i å møte både tillitsvalgte og medlemmer ute i bedriftsgruppene/bedriftene. 

Det kan også være aktuelt å møte medlemmer på arbeidssteder der vi har flere medlemmer, men ikke tillitsvalgte og bedriftsgruppe enda. 

Hvem det er aktuelt å møte og hva som er aktuelt å ta opp, vil vi planlegge nærmere i samarbeid med gruppene/medlemmene vi avtaler med. 

Hvor lang tid må settes av? 

Vi anbefaler at det settes av en time, gjerne to (litt avhengig av tema og hvor mange som skal delta). Vi kan ha møter i arbeidstiden, eller på ettermiddagen om det passer bedre. 

Påmelding med valg av konkrete dager i uke 42

For å kunne planlegge besøkene best mulig, ber vi om tilbakemelding via påmelding på denne siden. Huk av for ønsket tidspunkt i påmeldingsknappen (tilpasses nærmere etter avtale). Vi avklarer med den enkelte og setter opp en samlet plan. 

NITO er opptatt av gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene

Se NITOs temasider om lønn og arbeidsliv

Spørsmål om lønn eller dine rettigheter?

NITOs temasider om lønn og arbeidsliv (fra A til Å)