Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Digital kick-off på årets lønnsforhandlinger

Hva er de gode argumentene i årets lønnsforhandlinger? Ta en lunsj sammen med Siri, Thomas og Sven Erik hvor de deler sine høydepunkter fra de sentrale tariffkonferansene.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading* Påkrevd felt

Få en god start på årets lønnsforhandlinger og følg nyhetsstreamen fra studioet i Oslo. Sven Erik, Thomas og Siri har vært på de sentrale tariffkonferansene og gir deg sine personlige høydepunkter fra programmet. Du vil få interessante betraktinger og gode argumenter.  

Inviter gjerne med tariff- og lønnsinteresserte kollegaer.

Tips: lenken fungerer også etter streamen, så blir du forhindret, er det bare å se den senere. 

Thomas Christian Edler Paulsen jobber i Telemark Fylkeskommune på vegforvaltning og transport som arealforvalter og representant for fylkeskommunen som veieier.

Han er leder av bedriftsgruppesstyret og som tillitsvalgt jobbet han mye med oppdelingen av gamle Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Thomas og er også i styret til NITO Telemark. Thomas kommer fra Santos i Brasil. Han er glad i hunder, matlagning og storbyferie. 

Siri Gilde Flenstad jobber med forskning og utvikling hos Jotun. Det har hun gjort i snart 18 år.

Hun sitter i bedriftsgruppestyret, avdelingsstyret til NITO Vestfold og er leder av privat tariffutvalg i NITO Vestfold.

Hun er en vennlig men utålmodig sjel som liker at man “kommer til saken”. Hun er trøndelag-patriot og glad i turer i skog og mark. 

Sven Erik Ulle jobber i Technip FMC som Project Quality Manager. I løpet av sine 18 år i selskapet har han hatt flere posisjoner.

Han sitter i bedriftsgruppestyret, privat tariffutvalg i NITO Buskerud og sentralt ekspertutvalg for petroleum.

Sven Erik er glad i katter og er over gjennomsnittet bilinteressert. Han planlegger å få med seg både Gatebil og Oslo Motorshow i år.