Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Fra jobbsøker til kompetanseselger

Hvorfor bør du bli en kompetanseselger? Vi kan gi deg svaret med en gang, de færreste jobbene lyses ut!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Du må lære deg metodene som gjør deg i stand til å selge deg selv, det være seg for internt opprykk eller hos ny arbeidsgiver.  

I et arbeidsmarked der konkurransen er større enn noen gang, blir du som nåla i høystakken.  Du må skille deg ut for å komme i posisjon og være proaktiv for å komme i betraktning når nettverket ditt anbefaler kandidater.

Er du klar for å ta grep og endre ditt tankesett fra å være jobbsøker til å bli kompetanseselger?

NITO ønsker å bidra til å skape nettverksarenaer for våre medlemmer. Derfor arrangeres dette kurset på Scandic Ishavshotel, et kurslokale sentralt i Tromsø. Det er lagt inn pauser og nettverkstid.

Dette er det første av 6 kurs i en NITO-kursserie der du lærer effektive metoder for hvordan du sikrer deg en passende jobb.

Foredragsholder

  • Vigdis Lamberg er daglig leder i Karriereakademiet AS
    og senior karriererådgiver i NITO.image5kf9.pngHun har mange års erfaring som foredragsholder, rådgiver og bedriftsleder.
  • Sammen med sitt team har hun bistått nær 9000 personer over i nytt arbeid.
  • Hennes erfaring som salgssjef i reklamebransjen har bidratt til at hennes karriereendringsprogram har mye fokus på salgsteknikker. En CV og søknad er salgsbrev og må utformes deretter. Utradisjonelle metoder, ja. Men de virker!
  • Hun er en engasjert og motiverende foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Kunnskap om og nettverk i ulike bransjer er svært nyttig når man er karriererådgiver.
  • Vigdis har bl.a. økonomiutdanning fra BI, eksportkandidat fra Eksportskolen, er sertifisert for målstyringsmetodikken Goal Mapping og sertifisert som fasilitator av preferansetesten JTI.

Skal du søke jobb?

Trenger du råd og hjelp til CV og søknaden din?

Send oss CV-en og søknaden din for kvalitetssikring

Aktuelle kurs innen jobbsøking