Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Agder vil besøke arbeidsplasser – har du lyst til å møte oss?

I fjor besøkte vi mange bedriftsgrupper. Det ble en suksess, og nå planlegger vi tilsvarende i uke 42. Vi vil besøke arbeidsplasser – har du lyst til å møte oss?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

mandag 12.10.2020 09:00-15:00

Feltet er påkrevd

I uke 42 vil både tillitsvalgte i avdelingsstyret og ansatte i NITO prioritere tid til bedriftbesøk - enten elektroniske eller fysiske besøk. 

Slik situasjonen er i dag er det usikkert på hvilke måte vi kan legge opp besøket på. Uansett, vi finner ut av det og avklarer med hver enkelt.

Dialog 

Vi ønsker å tilrettelegge for dialog om det medlemmene er opptatte av, og vi er interesserte i å møte både tillitsvalgte og medlemmer i bedriftsgruppene våre. 

Det kan også være aktuelt å møte medlemmer på arbeidssteder der vi har flere medlemmer, men ikke tillitsvalgte og bedriftsgruppe enda. 

Hvem det er aktuelt å møte og hva som er aktuelt å ta opp, vil vi planlegge nærmere i samarbeid med de medlemmene/gruppene vi avtaler med.

Hvor lang tid må settes av? 

Vi anbefaler at det settes av en time, gjerne to (litt avhengig av tema og hvor mange som skal delta). Vi kan ha møter i arbeidstiden, eller eventuelt på ettermiddagen om det passer bedre. 

For å kunne planlegge besøkene best mulig ber vi om tilbakemelding via påmelding på denne siden. Huk av for ønske for tidspunkt (tilpasses nærmere etter avtale). Vi avklarer vi med den enkelte og setter opp en samlet plan. 

NITO er opptatt av gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene

Se NITOs temasider om lønn og arbeidsliv

Spørsmål om lønn eller dine rettigheter?

NITOs temasider om lønn og arbeidsliv (fra A til Å)

Flere arrangementer i Agder