Gå til innhold
Avdelingsstyret i Buskerud.
< Kurs og arrangementer

NITO Buskerud besøker arbeidsplasser i uke 42. Lyst på besøk?

I fjor besøkte vi mange bedriftsgrupper, og det ble en suksess. I år vil vi besøke din arbeidsplass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

mandag 12.10.2020 09:00-15:00

 

I uke 42 vil både tillitsvalgte i avdelingsstyret og ansatte i NITO prioritere tid til bedriftbesøk, enten elektroniske eller fysiske besøk. 

Slik situasjonen er i dag er det usikkert om vi kommer fysisk på besøk. Vi avklarer med hver enkelt bedrift nærmere besøksdato. 

Dialog 

Vi ønsker å tilrettelegge for dialog om det medlemmene er opptatte av, og vi er interesserte i å møte både tillitsvalgte og medlemmer i bedriftsgruppene våre. 

Det kan også være aktuelt å møte medlemmer på arbeidssteder der vi har flere medlemmer, men ikke tillitsvalgte og bedriftsgruppe enda. 

Hvem det er aktuelt å møte og hva som er aktuelt å ta opp, vil vi planlegge nærmere i samarbeid med gruppene/medlemmene vi avtaler med. 

Hvor lang tid må settes av? 

Vi anbefaler at det settes av en time, gjerne to (litt avhengig av tema og hvor mange som skal delta). Vi kan ha møter i arbeidstiden eller på ettermiddagen, dersom det passer bedre. 

For å kunne planlegge besøkene best mulig, ber vi om tilbakemelding via påmelding på denne siden. Huk av for ønsket tidspunkt (tilpasses nærmere etter avtale). Vi avklarer med den enkelte og setter opp en samlet plan. 

Aktuelle arrangementer i Buskerud