Gå til innhold
Illustrasjonsbilde av NITO-folk. Foto: Tom Haga.
< Kurs og arrangementer

NITO Vestfold besøker arbeidsplasser i uke 42. Lyst på besøk?

I fjor besøkte vi mange bedriftsgrupper. Det ble en suksess, og nå planlegger vi tilsvarende i uke 42. Vi vil komme på besøk til din arbeidsplass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

mandag 12.10.2020 09:00-15:00

Feltet er påkrevd

 

I uke 42 vil både tillitsvalgte i avdelingsstyret og ansatte i NITO prioritere tid til bedriftbesøk, enten elektroniske eller fysiske besøk.  

Slik situasjonen er i dag er det usikkert om vi kommer fysisk på besøk. Vi avklarer med hver enkelt bedrift nærmere besøksdato.  

Dialog

Vi ønsker å tilrettelegge for dialog om det medlemmene er opptatte av, og vi er interesserte i å møte både tillitsvalgte og medlemmer i bedriftsgruppene våre. Det kan også være aktuelt å møte medlemmer på arbeidssteder der vi har flere medlemmer, men ikke tillitsvalgte og bedriftsgruppe enda.  

Hvem det er aktuelt å møte og hva som er aktuelt å ta opp, vil vi planlegge nærmere i samarbeid med gruppene/medlemmene vi avtaler med.  

Hvor lang tid må settes av? 

Vi anbefaler at det settes av en time, gjerne to (litt avhengig av tema og hvor mange som skal delta). Vi kan ha møter i arbeidstiden, eller eventuelt på ettermiddagen om det passer bedre.  

For å kunne planlegge besøkene best mulig, ber vi om tilbakemelding via påmelding på denne siden. Huk av for ønsket tidspunkt (tilpasses nærmere etter avtale). Vi avklarer med den enkelte og setter opp en samlet plan. 

NITO er opptatt av gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene

Se NITOs temasider om lønn og arbeidsliv

Spørsmål om lønn eller dine rettigheter?

NITOs temasider om lønn og arbeidsliv (fra A til Å)

Kommende arrangementer i Vestfold

Sjekk oversikten og meld deg på ev. andre aktuelle arrangementer med det samme: