Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Vestfold vil ut på besøk

NITOs avdelinger i Vest og Nord gjennomførte i fjor konseptet "40 i uke 40". Det ble en suksess og de planlegger tilsvarende i år. Sør hiver seg med, men planlegger besøk i uke 42. Så nå er spørsmålet; er det noen der ute som har lyst på besøk?

Meld din interesse via lenken lenger nede på siden

Avdelingstillitsvalgte NITO i Sør - 2.jpg

Trond, Malini, Esben og Arne fra avdelingsstyrene i Buskerud, Agder og Vestfold gleder seg og er klare for å dra ut på besøk.

Ønsker du/din gruppe besøk i uke 42?  så avklarer vi hva som er aktuelt å få til.

"40 i uke 40"

Tillitsvalgte og ansatte i regionen skal besøke minst 40 bedriftsgrupper/ arbeidssteder i løpet av en uke. I sør er det valgt å legge besøkene til uke 42. Besøkene legges primært på dagtid, men det er også mulig å få besøk på ettermiddag hvis det passer bedre. Varigheten på møtene avtales i hvert enkelt tilfelle.  

Dialog om det dere er opptatt av

  • Vi ønsker å tilrettelegge for dialog om det gruppene selv er opptatt av, og vi er interessert i å møte både tillitsvalgte og medlemmer.
  • Hvem det er aktuelt å møte og hva som er aktuelt å ta opp vil vi planlegge nærmere i samarbeid med de gruppene vi avtaler å reise ut til.
  • Det kan også være aktuelt å besøke medlemmer på arbeidssteder der vi har flere medlemmer, men ikke tillitsvalgte og bedriftsgruppe enda.

NITO er opptatt av gode lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene

Se NITOs temasider om lønn og arbeidsliv

Verktøy for tillitsvalgte på Min side (logg inn)

Oversikt over dine medlemmer, reiseregninger, maler og andre verktøy for deg som er tillitsvalgt.