Gå til innhold
NITO Rogaland

Matlaging - raske fiskeretter

Passer for deg som vil spise mer fisk i hverdagen, lære å filetere og koke kraft. Kursholder Inge Anda.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

 

8 sunne fiskeretter. Rettene er kjappe, sunne og av gode råvarer:

- Torsk og laks med liten salat og kremsaus med dill.
- Cæsar salat med stekt torsk
- Enkel fiskesuppe
- Gratinert laks bakt i ovn med pastasalat.
- Røkt torsk på risotto med grønne grønnsaker
- Hvit fisk med parmaskinke og soyasmørsaus.
- Stekt fisk med asparges, pesto og potetmos.
- Uer piccata servert med linsesalat og blomkålpure.
Sjokolademousse med vaniljesaus til dessert.

Inge lager 3 retter, 1 spiser vi på kjøkken, andre tar vi med oss inn på langbord, spiser og har en liten pause. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Ta med forkle!

Sted: Inge Anda, Østervåg 30, Stavanger

Velkommen til en lærerik og smaksrik aften.