Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Høsttur til Flor og Fjære

Bli med NITO-pensjonistene på en opplevelsesrik og sosial høsttur. Vi gjentar suksessen fra noen år tilbake og tar turen til Flor og Fjære ved Stavanger. På denne spesielle øya finner vi subtropiske palmer og frodige blomster innrammet av Ryfylkes storslåtte fjorder og fjell.

Påmeldingsfristen har gått ut. Ta kontakt på dersom du ønsker å være med på turen.

Vi gjentar suksessen

Vi har tidligere har arrangert en fullbooket og svært vellykket tur til Flor og Fjære med mange gode tilbakemeldinger og ønsker om gjentakelse. Derfor setter vi nå opp en ny tur til det populære reisemålet. Vi har nok en gang vært så heldige å få muligheten til å besøke dette fantastiske stedet, til tross for at etterspørselen for å komme ut på øya er langt større enn mottakskapasiteten.

Praktisk info

Turen går over tre dager og arrangeres i samarbeid med Haverstad turbiler C-verden. Avgang fra Vågå om morgenen på første reisedag. Vi kjører via Lillehammer, Gjøvik, Raufoss. Derfra videre til Langesund for ombordstiging på Fjordline sin cruise-ferje via Hirtshals til Stavanger. Retur samme rute. Om noen ønsker påstiging og retur langs Rv 4, legger vi ruta den veien. At båten går innom Hirtshals gir oss mulighet for tax-free handel om bord.

Her finner du mer informasjon og en detaljert turbeskrivelse i pdf-format: Flor og Fjære turbeskrivelse 19.-21.8.19.pdf

Priser

  • NITO-pensjonister fra Oppland avdeling i dobbeltlugar: kr 3.000,-
  • Ledsager i felles dobbeltlugar: kr 4.895,-
  • Andre i dobbeltlugar: kr 4.895,-
  • Tillegg for enkeltlugar: kr 340,-
  • Tillegg for utvendig dobbeltlugar (10 slike til disposisjon): 130,- per person

Prisen er inkludert alle utgifter på turen som omfatter blant annet inngangspenger og alle aktuelle måltider (frokost, lunsj og middag).

Opplysninger om påstigningssteder og -tider samt om betaling vil komme i en nærmere orientering etter utgangen av påmeldingsfristen.

Påmelding

  • Bindende påmelding innen 5.6. Husk å oppgi navn og fødselsår på ledsager, samt informasjon om evt. matallergier e.l.
  • Turen er først og fremst et tilbud til NITO-pensjonister i Oppland avdeling (ev med ledsager). Andre NITO-medlemmer med/uten ledsager og etterlatte etter tidligere NITO-medlemmer er velkommen til å delta så langt det er plass. Bruk gjerne jungeltelegrafen.
  • Vi har et begrenset antall plasser på turen og bruker "første mann til mølla"-prinsippet. Overtallige settes på venteliste. Derfor er det viktig at det umiddelbart meldes om eventuelle frafall.
  • HUSK å ha med gyldig legitimasjon (pass) og husk avbestillingsforsikring. Om vi får avbestilling for sent og ikke har noen til å overta plassen kan det bli krevd avbestillingsgebyr.