Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Effektivitet og tidsmestring

I en hektisk hverdag med mange e-poster og oppgaver er det avgjørende å fokusere på det som er viktig og skaper resultater.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

 

Effektivitet og tidsmestring illustrasjon.jpgI dette kurset lærer du å planlegge, prioritere og fokusere på det som er viktig og skaper resultater. Målet er å jobbe smartere og bli god til å velge – og velge bort.

Innhold

  • Stress og forholdet mellom krav og prestasjon
  • Tidsstyringsmatrisen
  • Tidsbesparende tips i Outlook
  • Hvordan håndtere avbrytelser/ forstyrrelser, si «nei» med stil
  • Kunsten å ta vare på seg selv i en hektisk hverdag

Kursstart kl 18.00. Kursholder vil være Catherine Lemaréchal. Enkel servering og info fra Lederforum Møre og Romsdal fra kl 17.00.

NITO Lederforum er en arena for personlig lederutvikling, kompetanseheving og relasjonsbygging mellom teknologiledere og andre ressurspersoner innen faget ledelse.

 

Catherine Lemaréchal

Catherine Lemaréchal eier og driver Ticato AS. Hun er rådgiver og coach innen merkevarebygging, kommunikasjon og tidsmestring. Hun hjelper folk å oppnå mer enn de tror de kan.

Lemaréchal har tidligere arbeidet i kommunikasjonsbyråene Geelmuyden.Kiese og Burson-Marsteller. Lemaréchal er utdannet innen markedsføring og grafisk design, har deltatt i, og senere vært med å lede Dale Carnegies kurs i Kommunikasjon og ledelse.

Hun er NLP Certified Coach, og sertifisert i FranklinCoveys programmer "De 7 gode vanene" og «5 Valg». I tillegg arbeider hun på frivillig basis for stiftelsen MOT, som driver med holdningsskapende arbeid blant ungdom.

Andre kurs og arrangement i NITO Møre og Romsdal