Gå til innhold
Eksempelbilde Gjøvik Klatrepark. Bilde: Gjøvik Klatrepark
< Kurs og arrangementer

Sving deg i tretoppene med NITO Ung (Gjøvik)

Høyt oppe i tretoppene kan du utvide ditt nettverk med andre ingeniører og teknologer fra regionen. Bli med til Gjøvik klatrepark for noen luftige opplevelser!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Tilsvarende arrangement arrangeres også i Klatreparken Domkirkeodden på Hamar. Her finner du info og påmelding for Hamar.

Program:

kl. 16.30 Oppmøte og enkel servering (baguetter, drikke og kaffe)

kl. 17.00-19.30 Klatring

Slik finner du frem:

Gjøvik Klatrepark ligger i Øverby Idrettspark i umiddelbar nærhet til Gjøvik Skistadion og Mjøsmuseet. Her ser du hvordan du finner frem med bil eller offentlig transport.

Hva skal jeg ha på meg?

Klatreparken anbefaler treningstøy eller lett turtøy, og joggesko eller tursko med god såle (ikke for grov). Ved vind og/eller regn anbefaler vi en vind- og vanntett jakke som du kan ta av deg når du blir varm. Det er ikke noe problem å klatre i vanlig regnvær. Det kan være kvae i trærne, spesielt grantrær.

Bruk gjerne hansker når du klatrer, det gir ofte bedre grep. De bør helst ikke være for tykke, ta gjerne med et par tynne ski- eller arbeidshansker el. Dersom du skulle glemme eller ikke har hansker, selges dette i Klatreparken.

Parkens regler og egenerklæringsskjema

Vennligst les gjennom parkens regler i forkant av besøket og fyll ut egenerklæringsskjemaet. Skjemaet kan også fylles ut manuelt ved ankomst. Regler og egenerklæringsskjema.

 

NITO Ung Hedmark og Oppland

NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter, bedriftsbesøk og sosiale arrangementeter som du kan ha nytte av i jobb og karriere.


Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? Vi ser alltid etter deg som har lyst til å engasjere deg! Ta kontakt med .

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark