Gå til innhold
Eksempelbilde fra Klatreparken. Bilde: Klatreparken Domkirkeodden
< Kurs og arrangementer

Sving deg i tretoppene med NITO Ung (Hamar)

Høyt oppe i furutoppene langs Mjøsas bredd kan du utvide ditt nettverk med andre unge ingeniører og teknologer fra regionen. Bli med til Klatreparken Domkirkeodden for noen luftige opplevelser!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Tilsvarende arrangement arrangeres også i Gjøvik Klatrepark. Her finner du info og påmelding for Gjøvik.

Program:

kl. 16.30 Oppmøte og enkel servering (baguetter, drikke og kaffe)

kl. 17.00-19.30 Klatring

Slik finner du frem:

Parker ved hovedinngangen til Domkirkeodden (Strandvegen 100, 2315 Hamar). Gå så inn gjennom porten til Domkirkeodden og følg stien nedover bakken mot høyre. Følg stien noen 100 meter langs med Mjøsa. Du vil da støte rett på starten av klatreløypa. 

Hva skal jeg ha på meg?

Klatreparken anbefaler treningstøy eller lett turtøy, og joggesko eller tursko med god såle (ikke for grov). Ved vind og/eller regn anbefaler vi en vind- og vanntett jakke som du kan ta av deg når du blir varm. Det er ikke noe problem å klatre i vanlig regnvær. Det kan være kvae i trærne, spesielt grantrær.

Bruk gjerne hansker når du klatrer, det gir ofte bedre grep. De bør helst ikke være for tykke, ta gjerne med et par tynne ski- eller arbeidshansker el.

Parkens regler og egenerklæringsskjema

Vennligst les gjennom parkens regler i forkant av besøket.

NITO Ung Hedmark og Oppland

NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter, bedriftsbesøk og sosiale arrangementeter som du kan ha nytte av i jobb og karriere.


Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? Vi ser alltid etter deg som har lyst til å engasjere deg! Ta kontakt med .

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark