Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Kulturforskjeller beskrevet med humor

«How culture shapes behaviours – Cracking the Norwegian Code»

Benytt påmeldingsknapp nedenfor til felles nettsted for arrangementet

Påmelding

Julien bruker humor for å beskrive kulturelle særegenheter og gjør oss mer bevisst på hvordan vi oppfatter andre og hvordan vi blir oppfattet. Ved hjelp av morsomme historier og illustrasjoner lærer du om verbal og ikke-verbal kommunikasjon, uttrykkelse av følelser og uskrevne sosiale normer og verdier som påvirker måten vi interagerer på.

Du lærer å være mer bevisst på hvordan din væremåte kan oppfattes - eller misforstås - av internasjonale kunder, medarbeidere eller venner. Du blir mer komfortabel og bedre på å kommunisere i et internasjonalt miljø. Dette foredraget er også et uunnværlig verktøy for utenlandske medarbeidere som vil forstå den norske kulturen bedre.

Praktisk informasjon

  • 08.00 Frokost 
  • 08.30-09.30 Foredrag
  • Gratis parking i P-hus for Waterhole gjestene ifm frokostmøte
  • Deltakelse er gratis

Portrett Julian S. BourelleJulien S. Bourrelle

er utdannet rakettforsker fra fem forskjellige land. I dag holder han foredrag om hvordan vi kan dra bedre nytte av mangfold, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes, og ved å hjelpe mennesker fra alle kulturer med å kommunisere bedre.

 

Kari Gjestvang

Seniorrådgiver

Waterhole Ringerike

Arrangementet er et samarbeid mellom: NITO Buskerud, NHO Viken Oslo, Universitetet i Sørøst-Norge, Ringerike Næringsforening, Skue Sparebank Hønefoss og Sparebank 1 Ringerike og Hadeland.