Kurs i napolitansk pizza
Vil du lage pizza i verdensklasse? Lær mer om hvordan du forbereder deigen, elter og baker ekte italiensk pizza.
Vi lærer å lage napolitanske pizza hjemme, vi steker i en ovn på temperatur nær 500 grader, men går også gjennom hvordan vi skal få dette til i vår egen ordinære kjøkkenovn.
På kurset vil pizzabaker René Munthe Eik vise deg hvordan man lager pizza i praksis. Du vil også lære hvordan du bør bruke pizzaspaden.
Kurset er grunnleggende der vi starter med litt teori, går så over på praktisk baking før vi til slutt lager våre egne pizza.
Kurset er beregnet for nybegynner, men også mer drevne hobbybakere vil kunne dra god nytte av kurset. Alle steg vil bli nøye gjennomgått, og man kan stille spørsmål direkte underveis.
Om deltakelsen
- Det er kun 12 plasser, så her gjelder prinsippet om første mann til mølla
- Medlemmer fra NITO Agder blir prioritert
- Møter du ikke opp/ikke melder avbud, vil du bli belastet deler av kurset (kurset koster 1200,- pr deltaker som NITO Agder sponser).
- Møt opp i tide slik at du er klar til kursstart klokken 16.
- Kurset gjennomføres på skolekjøkkende til Vennesla VGS. Se møtested/veibeskrivelse i invitasjonen under "sted".
Har du spørsmål om arrangementet?
Ta kontakt med avdelingsstyremedlem
Telefon: 98299744
Om foredragsholderen: 
- René Munthe Eik er til daglig distribusjonsleder i Posten, men på fritiden er han en pizzanerd.
- Eik driver bloggen pizzamani.no, facebookgruppen «pizzabakerne» og har et onlinepizzakurs på pizzakurs.no.
- Eik har flere typer ovner, og tester også for leverandører og holder kurs.
Viktig om no-show
Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet eller ikke melder frafall, blir du fakturert deler av deltakeravgiften.