Gå til innhold
Bilde av Hedda Kise med lyst krøllete hår
< Kurs og arrangementer

Arbeidsglede og positiv energi - Hedda Kise

Gled deg til å gå på jobb. Da bidrar du med masse positiv energi.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Aktiviteter

torsdag 10.11.2022 17:00-18:00

Aktivitetsvalg er påkrevd

 
* Påkrevd felt

Trivsel kommer av positiv energi, sier Hedda Kise. Gleder du deg til å gå på jobb øker trivselen, og skaper energi i virksomheten. Hun jobber som formidlings-coach og tekstforfatter for næringslivet, og hun har vært TV-programleder og vaktsjef i over 25 år i nyhetsprogrammer, aktualitetsmagasiner og underholdning i NRK og TV2.

Hedda mener at hvis alle gleder seg til å gå på jobb, bidrar det med masse positiv energi inn i alle ledd av virksomheten. Det fører ikke bare til økt trivsel, som er et viktig mål i seg selv, men du får også unna flere arbeidsoppgaver og bedre resultater.

Foredraget med Hedda gir deg

Solid og faglig kunnskap, humor og nærhet

Effektive verktøy, slik at du blir bedre på kommunikasjon og formidling

Konkrete teknikker, som øker din evne til endring og arbeidsglede

Hedda oppnådde å bli fast ansatt i NRK bare 21 år gammel og headhuntet til TV2 og fast ansatt der bare 24 år gammel. Men 33 år gammel «mistet hun alt» på sekundet og ble hasteoperert for hjernesvulst, bare noen få timer etter at svulsten var oppdaget. På et øyeblikk gikk hun fra å være en av Norges mest populære programledere med fire små barn hjemme, til å bo på sykehus og rehabiliteringsinstitusjoner i over ett år. Ved hjelp av egne mentale teknikker kom hun styrket gjennom krisen, og siden har hun satt seg grundig inn i forskningen om tankens kraft og riktig ledelse i endringsprosesser. De siste årene har hun hjulpet toppledere med tekst og kommunikasjon, i forbindelse med lederutvikling og endringsprosesser. Hun har også blitt en anerkjent billedkunstner med kunstverk i flere store gallerier i Skandinavia.