Gå til innhold
Illustrasjonsbilde av barn og vitenskap. Bli med NITO på barnas ingeniørdag.Foto Getty Images.
< Kurs og arrangementer

Barnas ingeniørdag på Vitensenteret, Trondheim

Ta med hele familien på Barnas ingeniørdag. Det blir mange morsomme aktiviteter og spennende konkurranser. Kanskje er du Norges nye store oppfinner? NITO Trøndelag sør sponser billetter til de 100 første som melder seg på.

VI har dessverre ikke flere forhåndskjøpte billetter. Lenke til påmelding vil bli lagt ut så fort Vitensenteret åpner for billettsalg.

Skaperglede og oppfinnelse vil stå i fokus denne lørdagen. Her kan både små og store være oppfinnere i våre aktivitetsverksteder, enten dere følger spennende oppskrifter eller skaper noe på egen hånd.  Ta med venner og familie og bli med og bygg det høyeste tårnet med tannpirkere og modelleire eller en LEGO-bil drevet av luft.

For at flest mulig skal få være med på Barnas ingeniørdag, deler vi dagen opp i to puljer:

Pulje 1: 11.00 - 13.30
Pulje 2: 14.00 - 17.00

Hva skjer?

  • Åpen utstilling
  • Filmvisning i planetariet
  • Vitenshow
  • Konkurranser med fine premier

Program

Barnas ingeniørdag er et samarbeid mellom Vitensenteret i Trondheim, NITO Trøndelag sør og Trondheim folkebibliotek. NITO sponser billetter til de 100 første NITO-medlemmene med familie, som melder seg på, - 50 billetter i hver pulje. Det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder. 

Les mer på vitensenteret.com

Øvige billetter, til reduserte priser, vil bli tilgjengelig etter hvert.

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien