Gå til innhold
Scene i mange farger med 6 skuespillere
< Kurs og arrangementer

Barnas konserthus: Circus Absence

Cirkus Absence er i Stavanger! Møt de tøysete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg.

Fulltegnet

En fortelling der en fattig ryddegutt står i skyggen av de fantastiske artistene og har en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske sirkusdirektøren er en storsvindler må ryddegutten ta affære. Og det bygger opp til et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er tidligere norgesmestere i breaking og er kjent fra «Norske Talenter» og «Mitt Dansecrew» på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger, blant annet for Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen. Ved å bruke breaking, en danseform med et tydelig gatepreg, til å formidle blant annet norske eventyr og tradisjoner har de skapt et tydelig og særegent uttrykk. Forestillingene kjennetegnes av spektakulære triks, humor og mye energi. Assosiasjoner til samtidsaktuelle temaer gjør de underholdende sceneshowene like relevante for både barn og voksne.

Samtidig som bergensbreakerne feiret sitt 20-årsjubileum i fjor har de også jobbet med sitt kanskje mest ambisiøse prosjekt hittil. Sammen med koreograf Jo Strømgren har de i denne helt spesielle sirkusforestillingen blandet to dansestiler; moderne og breaking. Et grep som har blitt tatt svært godt imot av publikum i alle aldre.

«De tidvis halsbrekkende, tidvis poetiske dansescenene til Absence er en nytelse å se på for både barn og voksne.»
– Periskop

Passer for barn fra 5 år og oppover.