Gå til innhold
Eksempelbilde: Vikinglotto. Bilde: Norsk Tipping
< Kurs og arrangementer

Bedriftsbesøk: Norsk Tipping

Halvparten av alle nordmenn over 18 år kjøper et spill fra Norsk Tipping en eller flere ganger i løpet av et år. Flere og flere av disse spill tilbys på digitale flater. Bli med NITO Ung på et spennende bedriftsbesøk!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Norsk Tipping på Hamar er et statlig aksjeselskap som er underlagt Kulturdepartementet. Selskapets samfunnsoppdrag er å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud der overskuddet går tilbake til samfunnet. Norsk Tipping har de siste årene gjennomgått en total omveltning til digitaliserte spill, løsninger og arbeidsmåter. På bedriftsbesøket vil vi høre mer om Norsk Tippings digitaliseringsprosess, samfunnsoppdraget og etiske utfordringer knyttet til nye spill og betalingsformer.

Program:

17.00 Servering av pizza og mingling

17.30 Foredrag og omvisning

19.30 Vel hjem

 

NITO Ung Hedmark og Oppland

NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter, bedriftsbesøk og sosiale arrangementeter som du kan ha nytte av i jobb og karriere.


Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? Vi ser alltid etter deg som har lyst til å engasjere deg! Ta kontakt med .

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark