Gå til innhold
Datasikkerhet
< Kurs og arrangementer

Datasikkerhet og sosiale medier - hvordan opererer du på en tryggest mulig måte

Rådgiver i NITO Steinar Pedersen forklarer datasikkerhet og sosiale medier.

Avlyst - vil bli satt på nytt senere i år

Hvordan opererer du på en tryggest mulig måte på nett og sosiale medier? Hvor går grensene? Hvem ser hva? Hva kan noen finne ut om deg? Og hvor er barnebarna på nett i dag?

Steinar Pedersen

Steinar Pedersen er kursutvikler i NITO og utdannet innen IT. Han er opptatt av sikkerhet på internett og hvordan vi kommuniserer digitalt. Steinar bruker mye tid på «duppedingser» og sosiale medier. Engasjerte og humørfylte foredrag er typiske for Steinar, og han liker godt dialog med deltakere. Han gir en praktisk tilnærming til gode vaner du kan bruke til å sikre deg på nett.

Steinar Pedersen gir noen enkle råd og vink om sikker bruk av sosiale medier.

Program

  • 12.00 - Lunsj
  • 13.00 - Foredrag om datasikkerhet og sosiale medier

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.

Program for pensjonister i NITO Oslo og Akershus

Her finner du de kommende arrangementene som at arrangert av og for NITO-pensjonistene i avdelingen.