Gå til innhold
Svart hvitt bilde av Magnus Ingebrigtsen
< Kurs og arrangementer

Optimal tid - eit foredrag om fokus, hjernen og produktivitet

Gløym dei nyaste triksa for å få ein tom innboks. Bli med på inspirasjonsforedrag der du vil lære om "hjernen på jobb". Korleis redusere stress og kjensla av å bli overvelda, ved å dyrke meir djup konsentrasjon.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Har du hatt studie- eller arbeidsdagar der du eigentlig ikkje har fått gjort noko som helst? Kva med dagar der alt går på skinner, og du får gjort utruleg mykje på kort tid? Det er ikkje akkurat ein hemmelighet at ein får mest gjort når ein er opplagt, fokusert, og jobbar med kun ei oppgåve. Utfordringa er å få dette til - kvar dag.

I dette inspirerande og tankevekkande foredraget blir du introdusert for ei enkel tilnærming for å få meir kvalitetsarbeid gjort, på kortare tid.

Magnus Ingebrigtsen er en anerkjent foredragsholder som har fått mange gode tilbakemeldinger på hans energiske foredrag. Magnus jobber med anvendt psykologi og meta-læring. Anvendt psykologi er møtepunktet mellom psykologifaglig forskning og praksis i f.eks jobb, idrett og utdanning.

Han har lederutdannelse fra forsvaret, er gründer, og arbeider med en doktorgrad i psykologi på Universitetet i Tromsø. 

 

Arrangementet vil være på teams, og det blir ikkje gjort opptak. Alle påmeldte får tilsendt link til foredraget dagen før.

Medlemsfordeler

NITO-medlemmer har tilgang på markedets kanskje beste tilbud innen blant annet bank og forsikring.

Vi gir nyttig karriereveiledning og har et bredt kurstilbud som hever din kompetanse.

Se alle dine medlemsfordeler