Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Folkeopplysningen: Andreas Wahl - live i Porsgrunn

Hva etterlater du deg på internett og hvordan kan det brukes mot deg? Folkeopplysningen (NRK) har eksperimentert rundt temaet. Benytt anledningen og få resultatene live. Wahl er en super formidler, engasjert og inspirerende. Her er det bare å glede seg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

fredag 20.03.2020 16:30-19:00

Feltet er påkrevd

I forbindelse med Telemarkskonferansen har vi åpnet den første delen av konferansen for flere deltakere. På denne delen er alle NITO-medlemmer velkommen, og du kan også  melde på en venn eller kollega som ikke er NITO-medlem enda, men som kanskje kan bli det. 

Viktig om påmelding/praktisk 

Program

16:30 Registrering og enkel servering
17:00 Sosiale Mehdi, foredrag ved Andreas Wahl 
19:00 Avslutning for denne delen av Telemarkskonferansen

Hvor mye info legger du igjen på nettet?

- Dette kunne vi gjort med skremmende mange, sier Andreas Wahl i Folkeopplysningen (NRK). Folk bør vite at det ikke bare er de aktive valgene, altså hva vi skriver og liker, som analyseres. Det er kombinasjonen av alt vi gjør på internett.

Sosiale Mehdi - et opplysende eksperiment

Andreas Wahl vil holde et inspirerende foredrag om vår digitale hverdag, og hvordan Folkeopplysningen på NRK i eksperimentet Sosiale Mehdi lurte Mehdi Ettehadulhagh trill rundt og konfronterte den intetanende Mehdi med hans SoMe-spor. 

For første gang holder Andreas nå et foredrag basert på sitt eksperiment, og som alltid formidler han på sin unike måte seriøs forskning på en lettfattelig og engasjerende måte.

Andreas Wahl

Andreas Wahl - foto Linda Varpe

Wahl er fysiker, vitenskapsformidler, programleder og fire ganger norgesmester i morellsteinspytting. Han har risikert livet for vitenskapen i Med livet som innsats (NRK). 

Han er også kjent fra Barne-TV (NRK) og en lang rekke vitenshow landet rundt. Han har forsøkt å opplyse folket gjennom Folkeopplysningen (NRK) og er en aktiv skribent, både med artikler for landets største aviser og som blogger og forfatter. Både Folkeopplysningen og Med livet som innsats har vunnet Gullruten for beste livsstilsprogram.

Wahl er en entusiastisk formidler og er kjent som en engasjert og stødig sceneperson med bred erfaring.

Kommende arrangementer i Telemark

Meld deg på med det samme om noe er aktuelt for deg